Asus Tuf Dash F15 FX517ZE, păreri laptop de gaming

Laptop de generație nouă care își a făcut apariția pe piața din România este Asus Tuf Dash F15 FX517ZE. Acesta este disponibil în două variante de culoare, adică Black și Moonlight White.  Venind de la un producător de top facem o alegere foarte bună dacă trecem acest laptop pe lista noastră de cumpărături. Gama de The Ultimate Force este una de mijloc pentru persoanele interesate de o laptop cu un excelent raport între calitate și preț. Gama de top fiind reprezentată de Rog.

Acest model vine echipat cu un procesor i7 care are 10 nuclee, iar pe partea de prelucrare video are o placă video rtx 3050 Titanium. Nu va trebui să ne facem probleme în privința capacității memoriei RAM deoarece are 16GB tip DDR5. Iar stocarea este reprezentată de un SSD de 512 GB.
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar ca alternativă cu i5 recomand FX517ZC.

Pe lângă faptul că acest notebook PC este disponibil în două variante de culoare alte avantaje ale sale sunt prezentate în rândurile care urmează.
Ecranul este unul de 15 inch cu panou IPS, rata de reîmprospătare de 144 Hz și finisaj anti orbire.
Capacitatea memoriei RAM este un an de 16 giga dar laptopuri suportă maxim 32 giga. Acest lucru înseamnă că mi se poate face upgrade la memoria RAM.
Stă excelent pe partea de porturi având 3 porturi USB, HDMI rețea gigabit, wireless ax și bluetooth.

Sunt și unele lucruri care sunt mai puțin bune precum faptul că nu are Windows preinstalat și că portabilitatea e una decentă. Aș dori să insist asupra portabilității deoarece greutatea este de 2 kg, iar bateria una cu 4 celule. În acest fel bateria o să țină undeva la 4 ore.
Chiar dacă memorie RAM se poate pune mai multă ambele sloturi sunt ocupate.

Per ansamblu recomandă acest model celor interesați de un calculator portabil capabil să înlocuiască un desktop. Datorită prezenței unei plăci video cu memorie dedicată acesta va putea fi utilizat și la jocuri sau editări video.

Te-ar mai putea interesa