Asus TUF Dash F15 FX517ZC, principalele atuuri ale acestui laptop

Sunteți în căutarea unui laptop performant pentru jocuri? Nu mai căutați deoarece l-ați găsit – Asus TUF Dash F15 FX517ZC. Acesta nu se adresează doar pasionaților de jocuri, ci și celora care vor un model performant în sarcini solicitante precum editările video sau CAD.
Acest review scurt e pentru cei care vor să se familiarizeze cu laptopul înainte de a-l cumpăra.

Înainte de toate trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate.
Din imaginea de alături se poate vedea că modelul acesta vine cu un aspect clasic TUF, tastele WASD fiind unele special marcate.

Păreri pro și contra

Modelul Asus TUF Dash F15 FX517ZC e unul care se remarcă în special cu procesorul Intel din generația a XII-a, ecranul cu reîmprospătare la 144 Hz și placa video raytracing.
Precum majoritatea laptopurilor vândute în țara noastră nici acesta nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

  • Procesorul i5 scoate 19.820 puncte pe cpubenchmark, iar acest lucru se datorează în principal faptului că are 8 nuclee.
  • Memoria RAM e una tip DDR5, iar cantitatea acesteia e de 8 giga. Dar, pot fi montați maxim 32 giga.
  • Stocarea se realizează pe SSD și e vorba despre unul de 512 giga tip M.2.
  • Placa video e un RTX 3050 cu 4 giga memorie video.
  • Pe partea de porturi stă foarte bine deoarece e vorba desper 3 USB, HDMI, Thunderbolt, LAN Gigabit, wireless ax și bluetooh.
  • Portabilitatea e mai bună decât ne-am fi așteptat în cazul unui astfel de laptop deoarece e vorba despre o greutate de 2kg și o baterie care poate să țină undeva la 4 ore (are 4 celule și 76 Wh).
  • Nu are sistem de operare

Per ansamblu, recomand un astfel de laptop celora interesați de un model de la un producător cu reputație și care se prezintă foarte bine din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa