ASUS TUF A17 FA707RM, laptop de gaming din noua generație

Fiecare generație de laptopuri arată diferit, dar în sensul bun deoarece vedem îmbunătățiri de design și la interior sunt componente foarte avansate. ASUS TUF A17 FA707RM este un model mai deosebit și are un nume mai lung și mai greu de reținut, însă se poate observa că are un display de 17 inci. Astfel, experiența de viziona va fi mai plăcută în caz că anterior ați folosit un laptop mai mic sau un PC. Laptopurile au ecrane nu foarte mari în nici nu veți sta foarte departe de ele, astfel că cel de jos poate fi alegerea perfectă.

Totuși, poate că nu sunteți dispuși să depășiți un anumit buget, adică vă luați gândul de la un RTX 3060 (sau poate vă doriți un RTX 3070 cum are Asus TUF A17 FA707RR), dar eu aș spune să vă mai gândiți pentru că rulează toate jocurile. Detaliile pot fi setate și în funcție de ce preferințe aveți, dar și restul hardware-ului e important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația și dotările sunt excelente că doar vorbim de un laptop recent lansat care folosește cele mai noi componente și tehnologii:

  • Vedem cel mai recent procesor AMD Ryzen 7, adică modelul 6800H din arhitectura Zen+ care folosește tehnologie de fabricație 6 nm (Intel folosește 10 nm). Eficiența sa se poate vedea în scorul de performanță și nu este chiar mic.
  • Alături de acel procesor, se află și o placă video Radeon 680M care nu a fost gândită pentru gaming. De aceea, vi se oferă și RTX 3060 care înlocuiește seria veche GTX dar și RTX 2000.
  • Ecranul său are specificații bune și aici mă refer la rata de refresh de 144 Hz, panoul IPS, rezoluție Full HD și la iluminarea decentă.
  • Laptopurile de gaming suportă până la 32GB RAM, dar și 16GB poate fi de ajuns în multe situații.
  • SSD-uri de tip SATA au fost înlocuite de cele M.2, care sunt mult mai mici și instalarea este o joacă.
  • Conectivitatea este un alt punct foarte al laptopului, iar ce o noutate vedem noile USBuri 3.2, WiFi ax, un HDMI care poate fi conectat la televizor 4K și altele.

Concluzie

ASUS TUF A17 FA707RM are și acea tastatură iluminată, însă vi se oferă posibilitatea să alegeți una din numeroasele culori disponibile. Sper că v-am oferit suficiente motive pentru a-l alege.

Te-ar mai putea interesa