ASUS ROG Zephyrus S17 GX701LWS, laptop de 17 inci cu ecran de 300 niți

Modelul ASUS ROG Zephyrus S17 GX701LWS arată mult diferit față de alte laptopuri și vedem că touchpadul e poziționat pe lateral pentru ca tastatura să fie mai aproape de utilizator. În partea superioară a laptopului se află placa video și aerul cald este eliminat eficient pentru că la deschiderea ecranului, veți vedea că laptopul se ridică puțin. Acest sistem este necesar pentru că laptopul e foarte subțire și temperaturile interioare în timpul sesiunilor de gaming trebuie să fie cât mai mici.

Sunt și laptopuri de 15 inci similare cu cel de jos însă experiența e diferită pentru că oferă o imagine mai mică și poate alegeți să vizionați filme de pe laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt câteva configurații interesante dar eu v-aș recomanda pe cea mai accesibilă deoarece nu cred că aveți nevoie de un refresh atât de mare la ecran. Nu aveți ce să mai upgradați dar e loc pentru o memorie de maxim 32GB, în caz că anumite jocuri sau aplicații cer atât de mult. Din păcate acest upgrade necesită înlocuirea actualelor plăcuțe, dar eu nu aș opta pentru acest upgrade pentru că nu prea merită. Cert este că trebuie să instalați Windows 10, iar versiunea poate fi chiar cea Pro.

Păreri pro și contra

Porturile sunt de ultimă generație și le veți folosi des dacă aveți un stick, hard disc sau periferice diverse. Vedem un sistem audio puțin mai avansat decât pe alte laptopuri ROG, dar și un display IPS de 300 niți. Rata de refresh de 144 Hz o consider satisfăcătoare și o veți aprecia atunci când veți rula jocuri cu multe fps-uri (imaginea va fi foarte clară). Temperaturile interioare sunt foarte bune, poate rula numeroase titluri la detalii maxime și îl puteți ține conectat la priză pentru a rămâne fără baterie în timpul unei partide de gaming.

ASUS GX701LWS are o tastatură iluminată RGB mai specială pentru ca să o personalizați (RGB Per Key). Conectarea unui monitor sau TV 4K ar fi de folos pentru cei care vor mai mult spațiu de lucru sau poate vreți să vizionați un film 4K.

Te-ar mai putea interesa