ASUS ROG Zephyrus S15 GX502LXS, laptop cu display 300Hz

Laptopul ASUS GX502LXS face parte dintr-o serie de top care o cunoașteți deoarece este prezentă de câțiva ani pe piață, dor că sunt și câteva subserii. La acest model vedem componente de top care vor fi de folos atunci când încercăm cele mai noi jocuri sau poate vreți doar să folosiți anumite aplicații (profesionale). Un laptop ca acesta ține locul unui PC și nu trebuie să fie neapărat de 17 inci, iar greutatea sa e foarte redusă – 1.9 kg.

Designul laptopului diferă de la un model la altul și cel de jos are o tastatură de top cu iluminare RGB Per Key (fiecare tastă poate avea o altă culoare). Veți observa că sunt puțini producători cu experiență în domeniu care pot oferi soluții similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dotările unui astfel de laptop sunt excelente, adică veți vedea porturi USB 3.2, WiFi ax, tehnologii audio de top, sistem audio modern și multe altele. Multe dintre caracteristicile speciale le-am menționat și pot fi motive pentru a-l alege. Bineînțeles, placa video dedicată de pe acesta nu va fi prezentă pe orice laptop și se adresează gamerilor care vor detalii maxime și multe fps-uri. Dacă nu vreți chiar atât de multe fps-uri, alegeți un laptop cu RTX 2070 care e mult mai accesibil sau unul cu ecran mare, dacă vreți să vizionați filme alături de cineva.

Păreri pro și contra

E echipat cu o tastatură iluminată specială, un ecran cu rată de refresh mare, placă video RTX 2080 Super, Thunderbolt 3, multitaskingul bun cu32GB RAM și sistemul de răcire face față. Un laptop de top ca acesta vine cu Windows 10 preinstalat pentru ca voi să-l puteți folosi imediat după achiziție, eventual mai instalați câteva programe. Laptopurile de gaming sunt tot mai populare pentru că oferă performanțe similare cu cele ale unui PC, plus că nu este necesar un monitor de gaming, ecranul este satisfăcător.

ASUS ROG Zephyrus S15 GX502LXS poate înlocui orice PC deoarece are componente de ultimă generație și nu e necesar un Core i9, pentru că nu vețu rila jocuri la rezoluție foarte mare, ci numai 1920 cu 1080 pixeli.

Te-ar mai putea interesa