ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HM, laptop de gaming foarte subțire

ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HM este unul dintre cele mai avansate laptopuri de gaming de pe piață și areo construcție destul de compactă pentru ce are la interior. Ecranul acestui dispozitiv e unul de 16 inci, iar rezoluția de 2560×1600 pixeli e una suficientă deoarece în acest fel o să poți rula orice joc și să vezi filme 1080p. Un notebook PC precum acesta se adresează celora interesați de un PC portabil performant și bine echipat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu procesor puternic, o placă video RTX și o bateria care ține mult în modul office. Portabilitatea este un punct forte al seriilor Zephyrus și puține branduri pot oferi astfel de soluții.

Procesorul din acest model e un i7-11800H cu opt nuclee, iar placa video e o RTX 3060 de 6GB cu 16 giga memorie RAM. Memoria sistemului e doar 16 giga (suportă maxim 40 giga), dar cred că fiind de tip DDR4 și la o frecvență atât de mare, cred e suficientă.
Tastatura iluminată e un lucru bun la acest model și o să-i vedeți utilitatea pe timp de noapte când e mai greu să găsiți tastele.
Pentru stocare acest model are un SSD de 1 TB. Evident că puteți conecta și un SSD extern în cazul în care doriți să beneficiați de o capacitate mai mare.

Pro achiziția acestui model ar fi mai multe motive, printre care aș enumera faptul că vine cu componente noi (procesor Intel Tiger Lake, Wi-fi ax, SSD de tip M.2, memorie de 3200 MHz), greutate de 1.9 kg, design ultraportabil, difuzoare de 12W, Thunderbolt v4, cititor de amprentă, baterie mare și ecranul clar.
Contra ar fi că nu oricine și l-ar permite, adică are un preț cam piperat.

Deci, dacă te interesează un model care să fie extrem de compact, puteți alege variante ceva mai grosolane, la un preț mai atractiv și poate cu hardware similare. Poate că nici nu aveți nevoie de anumite dotări speciale, iar o bună parte dintre ele le-am enumerat mai sus. Acest ASUS GU603HM impresionează la multe capitole și de aceea poate fi considerat un model de top.

Te-ar mai putea interesa