Asus ROG Zephyrus G14 GA401QM, laptop cu Ryzen 9, RTX 3060

ROG Zephyrus G14 GA401QM e un laptop Asus prezent pe piața din România în mai multe configurații. De la început trebuie să scriu că e un model de jocuri pentru cei interesați de un aparat modern capabil să facă față celor mai solicitante sarcini.
Vine cu componente noi precum procesor Ryzen 9 5900HS și placă video RTX 3060. Trebuie să scriu că acest model e unul prezent în mai multe variațiuni în funcție de ce performanțe aveți nevoie

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care e foarte performant și care are o portabilitate bună. Din poza de alături se poate vedea un model argintiu, dar trebui să știți că e disponibil și pe alte culori aici.

Păreri pro și contra

Modelul Asus ROG Zephyrus G14 GA401QM e unul cu niște caracteristici foarte bune, iar principalele atuuri ale acestui laptop ar fi:
1. Procesorul Ryzen 9 de tip octa core care scoate 22783 puncte pe cpubenchmark. E un model la nivel de i7/i9 sau chiar peste.
2. Ecranul e unul foarte clar și optimizat pentru jocuri deoarece pe lângă rezoluție FHD are panou IPS și 144Hz.
3. Stă bine pe partea de securitate deoarece are cititor de amprente pentru ca informațiile dvs. să fie în siguranță.
4. Portabilitatea e peste medie deoarece are o greutate de 1,6kg și baterie de 4 celule care poate să țină și 3-4 ore.

Acesta e genul de laptop bun la toate, adică un desktop replacement (înlocuitor desktop). Poate fi utilizat pentru sarcini simple (navigat pe net), divertisment și până la sarcini solicitante (jocuri, editări video și altele).
Dacă vă interesează un laptop de gaming atunci cele de la Asus ar fi o alegere foarte bună întrucât acest producător e specializat în acest domeniu.
În cazul în care vreți ceva pentru școală atunci vă recomand un Vivobook X515EA.

Te-ar mai putea interesa