Asus Rog Strix SCAR 15 G533ZW, motive pt care să alegi laptopul cu i9-12900H

Asus Rog Strix SCAR 15 G533ZW e un laptop de generație nouă pentru acele persoane care vor un model cu cele mai puternice componente de pe piață. Aș aminti componente precum procesor i9 cu 14 nuclee (și 20 fire execuție) și placă video RTX 3070.

Acest laptop de 15 inci vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », ar pe acești bani nu primim doar un laptop cu cele mai noi componente, ci care are și o portabilitate bună.
Aspectul e unul plăcut, având multe luminițe și se vede că nu e tocmai pentru segmentul oamenilor de afaceri.

Motive pro și contra

Laptopul Asus Rog Strix SCAR 15 G533ZW vine cu mai multe lucruri utile, nu doar cu componentele generație nouă. Aceste lucruri sunt următoarele:
Memoria e una foarte bună, fiind vorba despre 32 giga RAM și stocare pe SSD de 1TB.
Ecranul are multe tehnologii utile precum reîmprospătare la 240 Hz, panou IPS și strat anti-orbire.
Placa video e foarte bună în sarcini video, fiind vorba despre RTX 3070 Ti cu 8 giga memorie video.
Conectivitatea e la superlativ deoarece are 3 USB, wireless ax, LAN 2500 Mbps, HDMI 2.1 și altele.

Nu are sistem de operare preinstalat, motiv pentru care recomand să instalați Windows 10. Instalarea ar fi bine s se facă de pe un stick USB 3.0 așa încât să dureze cât mai puțin.
Nu are numpad, dar are taste numerice integrate în touchpad. Acest lucru l-am văzut doar la laptopurile celor de la Asus.

Singurul dezavantaj al acestui înlocuitor desktop e prețul. E cam mare, dar pe acești bani primim ce e mai nou.

Laptopul acesta e unul care integrează foarte multe lucruri utile așa încât jocurile să ruleze fluent și să puteți conecta la el diverse dispozitive.
Dacă vă interesează un model similar, dar cu tehnologie AMD atunci vă recomand modelul HP Omen 15-en1000nq Modelul Hp are un aspect sobru, fiind bun și în medii business.

Te-ar mai putea interesa