HP Omen 15-en1000nq, de ce recomand acest desktop replacement

HP Omen 15-en1000nq e un laptop special conceput pentru jocuri sau sarcini extrem de solicitante. Ca să vă dau pe scurt niște detalii referitoare la configurație trebuie să menționez că are procesor Ryzen 9 5900HX (octa core), ecran cu 165 Hz și placă video RTX 3070.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care vine cu cele mai noi componente de pe piață și o portabilitate decentă.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest laptop de jocuri are o înfățișare sobră așa încât să poată fi utilizat și de oameni de afaceri.

Motive pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul HP Omen 15-en1000nq. Evident că procesorul Ryzen 9 e un punct de plecare deoarece scoate 23.214 puncte la benchmark.

Portabilitatea e una bună dacă ținem cont de faptul că bateria ține vreo 6 ore, iar greutatea e de circa 2,5 kilograme.
Dispune de mai multe opțiuni de conectare precum wireless ax, LAN Gigabit, cititor de carduri, HDMI, 4 porturi USB, mini Display Port și altele.
Placa video e una foarte bună, fiind vorba despre una cu 8GB memorie RAM.
Ecranul e unul de 15 inci, cu rezoluție 2560×1440, panou IPS și strat anti-glare. Suplimentar, acest model e unul rată de reîmprospătare de 165 Hz.

Nu are tastatură numerică în partea dreaptă (numpad), dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece multe persoane nu folosesc așa ceva.

Costul de achiziție e unul mai mare decât în cazul altor modele, dar are incorporată multă tehnologie utilă.
Nu vine cu sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Per ansamblu, acest model vine cu o multitudine de facilități utile așa încât să fie o alegere bună pentru pasionații de jocuri ori profesioniști (ingineri CAD, oameni de afaceri etc).

Te-ar mai putea interesa