ASUS ROG Strix SCAR 15 G532LWS, laptop de gaming cu RTX 2070 Super 8GB

Laptopul ASUS ROG Strix SCAR 15 G532LWS este unul dintre cele mai scumpe și performanțe soluții oferite de acest brand deoarece oferă un hardware foarte avansat. Designul acestei serii a rămas același indiferent ce are la interior. Totuși, vedem o placă video de top care poate rula numeroase jocuri la detalii maxime și puteți activa Ray Tracing-ul din setări pentru scene puțin mai realiste (dacă jocul are această opțiune).

Sunt câteva configurații interesante și eu aș alege pe cel cu două SSD-uri de 1TB, 32GB RAM și Core i7 deoarece are un preț parcă mai bun decât cel cu Core i9. Voi decideți care vi se potrivește, poate că 16GB RAM este de ajuns și spațiu poate fi extins cu un SSD extern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile de gaming au devenit destul de populare în ultimii ani deoarece oferă un hardware performant și care se poate compara cu cel al unui PC. Chiar dacă upgrade-urile sunt limitate, veți vedea că de multe ori nu este nevoie de mai mult și după câțiva ani oricum trebuie înlocuit laptopul. Dacă un laptop de 17 inci e prea greu de transportat, atunci nu văd de ce nu ați opta pentru cel de sus.

Păreri pro și contra

Vedem un ecran cu refresh mare – 300 Hz/240 Hz, o placă video RTX, un procesor cu 8 nuclee, difuzoare de 8.4 W, spațiu generos și rapid, porturi bune, design modern cu iluminare RGB (la tastatură este de tip RGB Per Key), WiFi ax și sistem de răcire modern. Sunt numeroase motive pentru care l-ați alege și dacă nu vi-l permiteți, puteți alege fie variante mai accesibile, fie alegeți unul cu ecran de 17 inci (perfect pentru a viziona filme).

ASUS G532LWS este o recomandare bună pentru pasionații de gaming și nu numai. Cu acesta nu veți mai simți nevoia unui alt laptop sau PC. Este normal ca un astfel de laptop să ofere un sistem de operare cu licență, iar prețul nu a avut de suferit foarte mult. Doar la modelele accesibile se vede o diferență de preț, însă unii utilizatori vor să-l folosească imediat după achiziție și nu vor să mai piardă timp.

Te-ar mai putea interesa