Lenovo Legion 7 15IMH05, laptop cu RTX 2060 și RTX 2070

Laptopul Lenovo Legion 7 15IMH05 este o variantă foarte avansată de la acest brand că doar e vorba de Legion 7 și are o diagonală de 15 inci (evident din nume). Dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult optați pentru Legion 5 care un design similar și un hardware mai de buget. Să nu uităm că sunt soluții și de 17 inci pentru cei care nu se uită la bani și vor o soluție portabilă care poate înlocui cu brio un desktop.

Optați pentru un model cu spațiu de stocare generos și poate că 16GB RAM e de ajuns pentru jocurile care vreți să le încercați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele pot să difere puțin în funcție de alegere și pot influența foarte mult prețul. Procesorul pare să fie același pe toate configurațiile, iar memorie RAM, placa grafică și SSD-ul diferă (capacitate sau model). Imaginea oferită de acel ecran este superbă pentru că vedem cele mai bune specificații și nu există altul mai bun.

Suportă maxim 32GB RAM și poate că 16GB vă este de ajuns însă poate vreți să faceți și multitasking (streaming). Laptopul poate fi folosit pentru editare video datorită plăcii video dedicată și procesorului Core i7, adică nu e nevoie să mai folosiți PC-ul pentru taskuri grele.

Păreri pro și contra

Are un ecran de 15.6 inci cu rată de refresh foarte mare, o placă video modernă, tastatură iluminată RGB, numeroase tehnologii noi, o construcție solidă și un sistem de răcire bun. Hardware-ul său e satisfăcător pentru a juca orice joc la detalii medii sau maximă, că doar rezoluția care va fi setată va fi Full HD. Conținutul video poate fi rulat și pe un monitor dacă .aveți un cablu HDMI, dar și un televizor 4K poate fi conectat că doar are HDMI 2.0 (redare 4K 60p).

Lenovo Legion 7 15IMH05 este oferit de un brand cu experiență în domeniu și chiar nu sunt motive pentru a nu-l alege, însă poate că ați văzut un alt model care arată mai bine. Cu alte cuvinte, poate vă vă interesează și foarte mult felul cum arată.

Te-ar mai putea interesa