ASUS ROG Strix G17 G713RS, laptop cu ecran WQHD

ASUS ROG Strix G17 G713RS este un laptop mai mare și cam la fel de performant ca și cel de 15 inci (ASUS G513RS), iar prețul este destul de apropiat. Ar merita ales cel de jos deoarece imaginea este una ceva mai mare astfel că nu veți simți lipsa monitorului (de la vechiul desktop). La prima vedere, nu prea pare a fi un laptop de 17 inci, ci mai degrabă unul mai mic datorită ramei mai subțiri a ecranului. Construcția diferă de la o generație la alta și chiar dacă mare mai Slim, tot este destul de solid și evacuarea din spate rămâne la fel de mare.

Hardware-ul influențează destul de mult prețul unui laptop, dar și dotările sunt importante că doar nu vreți să aveți prea multe periferice în jurul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurațiile laptopului sunt asemănătoare adică producătorul nu face nici un compromis, diferențe pot fi la ecran și la culoare. Indiferent de alegere, nu veți face mai nici un compromis, însă eu aș opta pentru cel cu rezoluție mai mare la ecran, astfel detaliile sunt mai vizibile. Că-l vreți cu sau fără Windows 11, nu cred că va influența foarte mult prețul, că și așa vorbim de un laptop destul de scump. Plus că poate nu vă pricepeți la instalare sau nu aveți o licență pentru versiunea 11 pe acasă.

Nu-i lipsește absolut nimic, are tehnologii numeroase fie că vorbim de partea de gaming, fie de partea de conectivitate. Ar mai fi de spus și că are tehnologii audio de ultimă generație care fac ca sistemul incorporat să înlocuiască fără probleme pe cel clasic (mai puțin bassul).

Concluzie

ASUS G713RS reprezintă gama de top și nu este unul laptop oarecare, ci unul destinat gamerilor cu buget generos sau care nu țin cont de el pentru că vor ce este mai bun pe piață. Fiecare producător oferă astfel de soluții și pot exista chiar variante mia speciale dacă vă doriți hardware similar cu cel de pe desktopuri sau alte caracteristici importante.

Te-ar mai putea interesa