ASUS ROG Strix G15 G513RS, laptop de gaming compact

ASUS ROG Strix G15 G513RS este unul dintre cele mai performante laptopuri de la acest brand, motiv pentru care vedem cel mai nou procesor AMD – model Ryzen 9. Acesta este echivalentul unei Core i9 (cum vedem pe Asus G533ZS), având un număr mai mare de nuclee și specificații foarte bune. Chiar și restul componentelor sunt pe măsura acestui procesorul, adică aveți suficientă memorie spațiu de stocare și performanțe grafice de top.

Seamănă foarte mult cu alte serii ROG Strix, diferențele fiind doar la interior. Putem spune că nu se adresează oricui deoarece are un preț foarte piperat, ara justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

ASUS ROG Strix G15 G513RS

Merită sau nu merită cumpărat?

Este unul dintre cele mai performante laptopuri de la acest brand, motiv pentru care vedem cel mai nou procesor AMD – model Ryzen 9. Acesta este echivalentul unei Core i9, având un număr mai mare de nuclee și specificații foarte bune. Chiar și restul componentelor sunt pe măsura acestui procesorul, adică aveți suficientă memorie spațiu de stocare și performanțe grafice de top.

Seamănă foarte mult cu alte serii ROG Strix, diferențele fiind doar la interior. Putem spune că nu se adresează oricui deoarece are un preț foarte piperat, ara justificat.

Chiar dacă pare mai mic, ecranul este la fel de mare, luminozitatea mai bună, refresh de 300 Hz, înseamnă omite specificații pot fi diferite la alte variante. Configurațiile nu sunt atât de diferite și este de înțeles pentru că bugetul este unul pe măsură (peste 10000 RON).

Am observat că există o configurație și cu 16 GB RAM doar că aceasta ar presupune că pe viitor trebuie să mai faceți un mic upgrade. Multe jocuri cer mai multe resurse hardware, în special dacă setați detaliile spre maxim, că doar aveți o placă video RTX 3080. Aceasta e cea mai bună opțiuni pentru gaming, dar și modelul RTX 3070 poate fi mulțumitor.

Concluzie

ASUS G513RS este variata mai mică, dar există și una cu ecran ceva mai mare, dar și cu un preț ceva mai piperat. Dacă vă decideți să optați pentru acesta, nu uitați de un mouse pe măsură, un router wireless și poate niște căști dacă nu vă plac boxele.

Te-ar mai putea interesa