ASUS ROG Strix G17 G713QC, laptop cu CPU AMD Ryzen 7 5800H

Laptopul ASUS ROG Strix G17 G713QC este un model cu ecran de 17.3 inci, chiar dacă la prima vedere ar avea un ecran de 15.6 inci. Laptopurile avansate au scăzut în dimensiuni și ecranul are margini foarte subțiri. La modelul de jos vedem componente de top care oferă performanțe similare cu cele ale unui PC, doar că prețurile diferă. E de înțeles pentru că are mai multe dotări și nu este necesar un monitor de gaming. Ecranul său are o rată de refresh de 144 Hz astfel că imaginea este foarte clară indiferent de jocul care vreți să-l încercați.

Am pus imaginea de prezentare de mai jos pentru a vedea cum arată acesta și se vede destul de bine că are o tastatură iluminată RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă o experiență decentă și nu cred că veți mai trece vreodată la un PC. Aveți posibilitatea să-l conectați la un ecran mai mare sau chiar televizor prin intermediul portului HDMI dacă vreți să vedeți conținutul media alături de cineva. Componentele de pe laptopuri sunt diferite de cele de pe PC-uri (sunt concepute să consume puțin), motiv pentru care și scorul de performanță este diferit.

Păreri pro și contra

Are o conectivitate foarte bună și nu cred că îi lipsește vreun port, dar puteți alege și un hub sau adaptor dacă aveți nevoie de mai multe porturi de același fel. Componentele acestui laptop sunt prezente și pe altele, doar că procesorul este de la AMD și pe 7 nm (arhitectura Zen 3). Jocurile rulează excelent și vă puteți bucura multe ore de el, ca și pe un PC clasic. Totuși, este recomandat să-l țineți conectat la priză când vă jucați deoarece autonomia scade. Cu un ecran atât de bun, imaginea rămâne clară indiferent de ce vreți să vizionați și vi se oferă și o rezoluție FullHD.

ASUS G713QC este un laptop diferit de unul clasic și se vede doar după design. Cu siguranță, nu se adresează oricărui utilizator și trebuie să aveți un buget ceva mai mare, că doar aveți nevoie și de câteva periferice potrivite.

Te-ar mai putea interesa