ASUS ROG Strix G15 G513QE, laptop cu placă video RTX 3050 Ti

Laptopul Asus ROG Strix G15 G513QE este o alternativă mai performantă la modele TUF de la acest brand. Se observă destul de ușor procesorul Ryzen 7 de tip H care este mult mai avansat decât cele Intel și oferă specificații decente. Acesta poate să vă reducă din autonomie, dar pe de altă parte veți beneficia de performanțe superioare. Chiar dacă nu are cea mai avansată placă video, procesorul are un rol mult mai important, dar pentru gamerii înrăiți le-aș recomanda configurații și mai avansate (RTX 3060 sau RTX 3070).

Laptopul acesta poate fi numai bun pentru acasă, iar la locul de muncă nu cred că e nevoie de atâta performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe laptopuri de 15 inci cu componente mai bune sau dotările superioare, însă poate aveți o limită de buget. Ideea e că fiecare serie oferă ceva diferit și chiar dacă diferențele sunt mici, merită să le comparați pentru a face alegerea corectă. Anumite componente sunt standard pe multe laptopuri în acest buget și mă refer la memoria RAM și SSD. Totuși, unele laptopuri pot avea SSD mult mai mare și acelea sunt ideale pentru cei care vor să țină multe jocuri pe ele sau conținut media.

Îl consider destul de portabil, în sensul că are numai 2.1 kg și la interior este prezent un hardware modern + un sistem de răcire avansat. Aș aprecia dacă toate laptopurile de gaming ar ca și acesta, dar mai sunt și acei utilizatori care preferă soluții cu ecran de 16 inci, respectiv 17 inci.

Plusuri: are procesor de tip H, placă video decentă, design elegant, ecran de 300 Hz, spațiu de stocare bun, fiabilitate ridicată, tehnologii audio moderne.
Minusuri: nu sunt în acest buget.

Seria Asus G513QE arată precum alte serii, dar este superioară seriilor TUF de la același brand. Porturile sunt poziționate la fel, combinația de culori e plăcută (cu luminile RGB pornite) și tehnologiile de comunicații sunt acceptabile. Are chiar și WiFi ax, astfel că vă puteți bucura de o viteză de transfer destul de bună chiar și când nu folosiți firul.

Te-ar mai putea interesa