Asus ProArt Studiobook 16 H7600HM review

Laptopul Asus ProArt Studiobook 16 H7600HM e un laptop extrem de performant pentru creatorii de conținut (artiști). În felul acesta are cele mai bune dotări pe care le poate avea un laptop, iar mai multe detalii am să dau în rândurile care urmează.

Acest model are cele mai bune componente de pe piață precum procesor i7/i9, ecran OLED, placă video RTX și stocare SSD de capacitate mare. Referitor la componente trebuie să menționez că există mai multe variațiuni ale aparatului, în funcție de acestea.
Pentru ca dvs. să puteți să-l folosiți din prima are preinstalat Windows.
Ar trebui să scriu că acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest laptop pentru profesioniști, iar din această cauză are mai multe lucruri avantajoase pentru ei. Unul dintre cele mai importante avantaje e ecranul OLED cu rezoluție 3840×2400 (4K) pixeli, finisaj glossy, timp răspuns 0,2ms și format 16:10.
Acest avantaj e urmat de procesorul i7-11800H sau i9-1900H. Ambele au 8 nuclee și scot un punctaj identic de 21.361 pe cpubenchmark.
Nu o să trebuiască să vă faceți griji referitoare la stocare deoarece SSD-ul e unul de 2/4 terra. Dar, dacă vreți mai mult atunci puteți opta pentru un hard extern precum WD Elements Portable sau ceva de genul.
Partea de securitate e foarte bună deoarece are cititor de amprentă și TPM 2.
Controlul e unul precis, în acest sens ajutând Asus Dial (acea rotiță) și touchpad-ul cu 3 butoane.
Precum alte laptopuri de la Asus, și acesta are o construcție foarte solidă. Nu am să dau prea multe detalii, dar vă scriu că respectă standardele MIL STD 810 precum laptopul Acer Enduro.

Există și aspecte negative care trebuie luate în considerate, iar acestea sunt prețul usturător și că portabilitatea nu e de ultraportabil. Acest ultim lucru se datorează faptului că e mai mult un înlocuitor desktop.

Eu recomand acest laptop celora care realizează diverse activități profesionale cu ajutorul laptopului. Pe piață există laptopuri de gaming, dar acesta e special pentru creatori.

Te-ar mai putea interesa