Acer Enduro Urban N3 MIL-STD review

Pentru cei interesați de un laptop rezistent recomand modelul Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H. Dacă nu aș cunoaște prea multe despre laptopuri aș putea să spun că e o alternativă la Asus Tuf. Dar nu e așa deoarece acest model e unul pentru sarcini de birou și de aceea nu are placă video cu memorie dedicată.

Laptopul vine în mai multe variațiuni, iar cele mai importante sunt Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314-51WG și Acer Enduro Urban N3 MIL-STD 810H EUN314A-51W. Diferența dintre acestea e de culoare și procesorul cu care sunt echipate.
În general vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Costul de achiziție e unul corect având în vedere dotările, acesta fiind unul dintre lucrurile pozitive. Un alt aspect pozitiv e că vine cu procesoare performante precum i3, i5 și i7. i3-ul e dual core, iar i5 și i7 sunt quad core.
Portabilitatea e una mai mult decât decentă dacă e să ținem cont de faptul că are greutate de circa 1,9 kg și bateria ține maxim 13 ore.
E echipat cu un ecran de 14 inci care are rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare. Acesta e un mare avantaj deoarece imaginea e foarte clară, iar lumina nu se va reflecta de pe suprafața sa.
Probabil că cel mai mare avantaj ar fi că are o construcție solidă. În acest fel se evidențiază de alte modele cu portabilitate extinsă. Iar rigiditatea corespunde standardelor militare (se face referire la standardul MIL0STD 810H).

Ca majoritatea laptopurilor vândute în țara noastră nici acesta nu are instalat Windows. Din această cauză recomand instalarea Windows 10 sau 11. Acesta poate fi considerat ca fiind un dezavantaj.
Un alt dezavantaj ar fi faptul că nu are placă video cu memorie dedicată, iar din această cauză nu e optim pentru jocuri

Verdictul meu referitor la acest model e că merită achiziția în cazul în care vreți ceva performant, cu portabilitate peste medie și construcție solidă. Să nu uităm și de faptul că raportul dintre preț și cele înșirate anterior e foarte bun.

Te-ar mai putea interesa