ASUS M515UA, laptop office cu procesoare AMD

Sunt disponibile câteva configurații care poate v-ar interesa, însă eu aș alege pe cea cu Ryzen 7 și 16GB pentru că diferența de preț nu este atât de mare i nu mai sunt necesare îmbunătățiri pe viitor. ASUS M515UA este o serie care oferă modele cu ecran de 15 inci și configurații office. Procesoarele folosite sunt de la AMD și sunt o soluție foarte bună deoarece se folosesc de cea mai avansată tehnologie. Dacă vreți să renunțați la vechiul laptop sau PC pentru un model mai performant, atunci alegeți cu încredere unul de la Asus.

Din imaginea de jos vă puteți face o idee despre acest nou model, însă nu se vede cât este de subțire. Din acest motiv, portul LAN a fost eliminat, iar cei care au nevoie de el pot alege un adaptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu l-aș recomanda pentru altceva (gaming sau editare video) deoarece nu are acea placă video dedicată și nici un sistem de răcire foarte avansat. Laptopurile subțiri sunt ideale pentru cei care vor portabilitate și nu le mai plac desktopurile. Ocupă puțin spațiu pe birou și poate fi luat precum o mapă, eventual optați pentru o husă. Greutatea a ajuns la 1.8 kg, însă poate să scadă la laptopurile cu carcasă din aluminiu sau dintr-un aliaj mai special.

Păreri pro și contra

În acest buget oferă dotări foarte bune, iar dotările speciale trebuie menționate: tastatură iluminată, cititor de amprentă, TPM etc. Observ că pe partea de securitate stă destul de bine în comparație cu alte laptopuri din acest buget. Deci, aș putea spune că poate fi o soluție și pentru companii și nu numai. Este nevoie de Windows 10 pentru acesta, acesta fiind singurul sistem de operare care va evidenția performanțele configurației.

ASUS M515UA oferă cele mai avansate porturi USB pentru ca voi să puteți conecta orice periferic și pentru a beneficia de cea mai bună viteză de transfer. Datele se transferă rapid dacă aveți un stick de memorie USB 3.0 sau poate folosiți alte tipuri de medii de stocare externe (SSD extern sau hard disc extern).

Te-ar mai putea interesa