ASUS M515, laptop cu tastatură iluminată

Laptopul ASUS M515 este un model care impresionează la multe capitole și are un preț destul de mic. Față de multe alte laptopuri din acest buget, acesta oferă tastatură iluminată care poate fi activată foarte ușor și devine utilă seara târziu sau chiar în camere nu foarte luminoase. Vi se oferă un hardware mai interesant, adică aveți un procesor AMD Ryzen 3 care este de ultimă generație (14 nm). Bineînțeles, nu avem cel mai performant laptop de pe piață, însă pentru aplicații și navigare web poate fi de ajuns.

Această serie de laptopuri oferă câteva configurații, însă am ales să recomand pe cea cu Ryzen 3 datorită prețului foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul laptopului este foarte important, iar în acest caz vorbim de o serie modernă cu un scor de performanță foarte bun. Eu consider că laptopurile cu AMD sunt mai bune decât cele cu Intel, dar nu toți producătorii oferă astfel de variante și nici nu sunt prea multe. Multitaskingul este un punct forte al laptopului și nu este nevoie de 16GB RAM. Placa video Radeon Graphics prezentă pe acesta este una integrată și nu este recomandată pentru gaming. Totuși, sunt jocuri care pot fi rulate fără probleme deoarece au cerințe mici, dar mai bine optați pentru variante de gaming pentru jocuri.

Păreri pro și contra

Îmi place designul modern al laptopului, poate fi luat oriunde datorită greutății reduse, poate înlocui un desktop (dotări și performanțe decente), ecran cu protecție mată, baterie cu autonomie bună și multe altele. Se mișcă rapid cu acel SSD, dar după câțiva ani îl puteți schimba cu altul mai mare deoarece prețul acestor componente scade anual. POrturile SUB sunt mai numeroase pentru că sunt de mai multe tipuri, iar voi să puteți conecta orice gadget sau cablu la el. Raportul calitate/preț este foarte bun, iar la partea de dotări este loc de mai bine.

ASUS M515 are un preț atât de mic pentru că are doar Free DOS, iar instalarea sistemului de operare Windows 10 se poate face cu ajutorului unui stick USB.

Te-ar mai putea interesa