HP 15-gw0001nq, laptop cu Ryzen 3 3250U

HP 15-gw0001nq este un laptop din categoria multimedia pentru persoanele interesate de ceva pentru acasă ori la lucru. E echipat cu procesor Ryzen 3 3250U cu două nuclee şi cip grafic Radeon 620 2GB. Sarcinile vor rula fluent deoarece vine şi cu memorie RAM suficientă de 8GB.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic şi care vine cu o portabilitate bună.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare gri cu tastatură completă.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-gw0001nq vine cu un procesor Ryzen 3 care este puţin peste un i3, fiind suficient pentru sarcini office şi multimedia.
Stocarea e una mai mult decât suficientă deoarece e vorba despre un SSD de 512GB. Dacă doriţi mai multă stocare atunci puteţi folosi un hard extern ori stocare cloud.
Acest model vine cu un ecran de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi strat anti-glare.
Portabilitatea e una foarte bună deoarece are o greutate de 1,7kg, iar bateria ţine vreo 6 ore în funcţie de ce faceţi pe el. Un lucru deosebit şi caracteristic HP e că vine cu Fast Charge, adică se înarcă la 50 procente în 45 minute.

Nu are unitate optică, dar are o multitudine de porturi utile. Printre acestea se numără 3 porturi USB, un HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor un model avansat pentru editat documente, vizionat filme, jocuri nu prea complexe şi navigat pe net.
Un lucru care mai trebuie adăugat e faptul că vine cu cameră web de calitate. E ceva deosebit deoarece sunt modele care nu mai au aşa ceva.