ASUS ExpertBook P2451FA, laptop business de 14 inci

ASUS ExpertBook P2451FA este prezent în câteva configurații destul de apropiate și puteți alege că Windows preinstalat sau fără, dacă doriți să fie mai accesibil. Diferența de preț este destul de mare că doar este vorba de versiunea Pro. Îl recomand companiilor deoarece are dotări foarte bune, un preț foarte bun pentru ce oferă și o construcție robustă. Nu am văzut foarte multe astfel de laptopuri de la acest brand, însă cred că acesta va avea succes.

Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre el, se vede cititorul de amprente care este poziționat destul de bine, adică poate fi accesat ușor (lângă touchpad). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop este de ajuns pentru multe aplicații și taskuri. Vorbim de procesoare Comet Lake care sunt recent lansate și au un scor de performanță mare, iar placa video este cea care o știți deja de la alte configurații office – Intel UHD Graphics. Nu aveți nevoie de o placă video dedicată pentru ce veți face pe el. Conținutul video poate fi rulat și cu o placă video Intel, iar conținutul ales poate fi chiar și 1080p (aceasta fiind rezoluția maximă a ecranului). Sunt posibilități de upgrade și vă puteți gândi să montați chiar și un SSD mai mare dacă spațiul de stocare ar fi prea mic (SATA).

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt mai numeroase decât la alte serii: TrackPoint (poate fi folosit în locul mouse-ului), cititor de amprente, tastatură iluminată, Camera Shutter, TPM 2.0, parolă BIOS, VGA, difuzoare de 4 W, Windows 10 Pro. Conectivitatea este foarte importantă la cele mai multe laptopuri, iar cel din imagine oferă un port mai vechi și care nu a fost prea popular – VGA. Portul HDMI este mult mai bun dacă doriți să conectați un monitor sau videoproiector, adică oferă o calitate video superioară.

ASUS ExpertBook P2451FA reprezintă o alegere foarte bună pentru mulți utilizatori și chiar dacă are un ecran de 14 inci, veți avea suficient spațiu de lucru. Dacă bugetul ar fi o problemă atunci alegeți un Experbook cu Core i3.
Dacă vreți ceva cu ecran de 15 inci și Ryzen atunci recomand seria L1500CDA.

Te-ar mai putea interesa