ASUS ExpertBook B1400CEAE review

ASUS ExpertBook B1400CEAE e un laptop pentru profesioniști se se evidențiază cu componente de generație nouă, portabilitate bună și construcție solidă. De la început trebuie să scriu că seria ExpertBook B1 B1400 e unul din categoria business.

Preț și disponibilitate

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și e disponibil în mai multe variante dpdv al configurației. Ca alternativă aș recomanda modelul cu AMD numit Expertbook L1500CDA.

ASUS ExpertBook B1400CEAE review

Laptopul de față se va dovedi foarte util pentru acele persoane care doresc un model performant pentru afacerea lor. Asta deoarece integrează o multitudine de facilități la toate capitolele.

Aș aminti de faptul că are cititor de amprente, TPM și webcam cu privacy shield. Probabil că cel mai util se va dovedi senzorul de amprente.

Dacă laptopurile Tuf ne-au obișnuit cu durabilitate peste medie, trebuie să știți că și modelul acesta e unul care corespunde standardelor militare (MIL STD 810H).

Se poate vedea în partea dreaptă că aparatul nu are numpad în dreapta, dar în schimb are NumberPad 2.0 care e integrat în touchpad.

La partea de conectivitate are wireless ax, VGA, bluetooth și multe altele.

Pro

  • Are multiple facilități de securitate 
  • Vine cu multiple porturi pe partea de conectivitate precum HDMI 2.0, LAN Gigabit și 4 porturi USB
  • Are portabilitate bună prin faptul că greutatea e de 1,4 kg și o baterie care poate să țină undeva la 4 ore.
  • I se poate face upgrade la RAM și stocare. Are loc pentru două dispozitive de stocare.
  • Ergonomia e una bună prin greutate redusă și tastatură cu iluminare.

Contra

  • Nu e un laptop pentru jocuri.
  • Este un notebook specializat.

Verdict

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un aparat premium pentru afacerea lor. După cum am scris mai sus, acesta e un model nișat (sau specializat) și de aceea nu l-aș recomanda pentru acasă, jocuri ori sarcini multimedia.

Te-ar mai putea interesa