Asus E510MA, laptop cu Pentium N5030 și SSD

Asus E510MA e un laptop de generație nouă pentru cei interesați de un laptop pentru acasă. Datorită configurației sale acest model e util în sarcini office. Mai exact are procesor Pentium și 4GM memorie RAM.

Laptopul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin mai multe lucruri, printre care și aspectul plăcut și dotările de siguranță.

Păreri pro și contra

Laptopul Asus E510MA model E510MA-BQ589 e unul cu multiple lucruri utile, iar cele mai importante voi încerca să le evidențiez în rândurile care urmează.

  • Procesorul e unul de generație nouă tip Pentium Silver model N5030 cu 4 nuclee care scoate 2664 puncte la benchmark. Nu e cel mai puternic procesor, dar o să fie suficient pentru editări documente și vizionat filme.
  • Ecranul e unul clar cu rezoluție FHD și finisaj anti-glare. Nu se menționează ce fel de panou are, dar cred că e vorba despre TN.
  • Memoria e una suficientă, atât cea RAM cât și cea de stocare. E vorba despre4GB memorie RAM și SSD de 256 de giga.
    Conectivitatea e una foarte bună deoarece are porturi multiple precum 3 USB, HDMI, wireless ac și bluetooth.
  • Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată, greutate redusă (1,6kg) și ecran cu finisaj anti-glare.
  • Nu stă rău nici la capitolul securitate deoarece are cititor de amprente și modul TPM.

Există și unele lucruri negative de care trebuie ținut cont, mai exact că nu are placă video cu propria memorie video și că procesorul nu are mai multe nuclee.

De final trebuie să scriu că acest laptop e pentru cei interesați de ceva pentru biroul de acasă, dar care să aibă un preț deloc mare. În cazul în care vreți ceva mai performant atunci vă puteți orienta înspre un Asus K3500PA.

Te-ar mai putea interesa