ASUS E410KA, laptop mic cu hardware bun

Laptopul ASUS E410KA este unul dintre cele mai noi modele ale acestui brand și chiar dacă are un ecran mic și nu prezintă acea tastatură numerică în partea dreaptă, are un numpad digital poziționat în touchpad. Am mai văzut o astfel de caracteristică și la serii mai scumpe, iar acum o vedem și la modele mai de buget. O consider destul de utilă dacă lucrați cu numere și nu ați vrea să folosiți un calculator de birou. Evident că atunci când vă doriți un laptop pentru mica voastră afacere sau pentru lucru, vă uitați puțin și la componentele sale.

Ei bine, cel de jos este limitat de buget, motiv pentru care nu poate oferi cel mai bun scor de performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de laptop oferă componente puțin mai accesibile, astfel că nu impresionează la capitolul performanță. Sunt prezente și pe alte laptopuri și nu veți avea nevoie de mai mai mult dacă vă rezumați la navigare web și câteva programe.

Nu are sistem de operare dar eu aș recomanda cea mai nouă versiune, că doar are și o placă de bază modernă cu suport pentru M.2. Acest tip de SSD este mai popular și poate influența destul de mult prețul laptopului în special dacă vorbim de o capacitate foarte mare. Nu este cazul aici, iar eu consider că est de ajuns pentru că nu veți stoca fișiere media pe laptop, eventual pe un stick sau hard extern.

Displayul nu este mare dar oferă specificații la fel de bune ca pe variantele clasice (cu display de 15 inci, gen Asus X515FA).Mi-e îmi place acest model în special dacă aveți deja un PC, iar acesta reprezintă doar o soluție portabilă pentru când mergeți în oraș, la lucru sau într-o excursie.

Concluzie

ASUS E410KA face parte dintr-o serie puțin mai nouă și se vede după construcție, însă hardware-ul nu este mult diferit în acest buget și este de înțeles. Totuși, vi se oferă esențialul și niște dotări mai bune. Cu alte cuvinte, oferă porturi USB 3.2, WiFi ac 2×2, HDMI, placă video decentă pentru a rula conțoinut video și multe altele.

Te-ar mai putea interesa