Asus X515FA, laptop cu i3 și Windows 11

Modelul Asus X515FA e unul cu componente de generație nouă așa încât să fie un model suficient de bun pentru utilizare office. Venind cu Windows 11 preinstalat înseamnă că poate fi utilizat de la prima clipă din care e scos din cutie.
Prin intermediul acestui review doresc să vă familiarizați cu principalele facilități oferite de acest model.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la unul dintre producătorii de top din lume. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design caracteristic laptopurilor Asus din seria X515.

Păreri pro și contra

Notebook-ul ASUS X515FA e unul cu componente de generație nouă așa încât să ofere performanțe superioare și portabilitate decentă.
Are o multitudine de facilități pe partea de ergonomie, printre acestea trebuind să menționez greutatea scăzută de 1,8 kilograme, tastatura iluminată, ecranul IPS și altele.

  • Procesorul i3 10110U cu două nuclee și capabil în a scoate 4012 puncte la cpubenchmark.
  • Memoria RAM e una de 8 giga, iar stocarea e pe SSD de 256 giga.
  • Ecranul e unul foarte clar de 15,6 inci cu rezoluție FHD și panou IPS.
  • Porturile sunt numeroase, având 4 USB, HDMI, wireless ac și bluetooth.
  • Nu se pot pune mai mulți RAMi.

Concluzia mea referitoare la acest model e că merită achiziționat în cazul în care vreți ceva pentru acasă, școală sau lucru. Mai exact acest laptop din categoria office se va descurca de minune în sarcini care nu sunt solicitante precum editări documente, vizionare filme HD și ascultat muzică.

Dacă vă trebuie mai mult spațiu de stocare atunci recomand să cumpărați un hard extern WD Elements. Nu e o opțiune bună să puneți un SSD mai mare deoarece SSD-urile sunt mult mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa