ASUS E210MA, laptop pentru elevi și studenți

Laptopul ultraportabil ASUS E210MA este una dintre cele mai accesibile variante de la acest brand, deoarece are specificații modeste și dimensiuni mai reduse. Vorbim de un ecran cu diagonală de 11.6 inci care poate fi de ajuns pentru cei care folosesc laptopul doar pentru navigare pe internet și câteva aplicații. Îl recomand studenților și elevilor deoarece are un preț foarte bun și vi se oferă un sistem de operare Windows 10 S.

Îmi place noul design al laptopurilor și tastatura numerică este integrată în touchpad, iar aceasta este folositoare în caz că lucrați cu numere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem porturi foarte populare și care pot fi destul de utile atunci când vrem să conectăm diverse periferice. Arată precum o mapă și poate fi transportat foarte ușor chiar și fără o geantă, însă puteți alege o husă pentru a-l proteja. Puteți viziona oricând un film pe el pentru că are un ecran HD destul de clar și difuzoare stereo, însă autonomia scade atunci când solicitați mai mult configurația. Procesorul are propria placă video, adică este una integrată – Intel UHD Graphics 600.

Păreri pro și contra

Greutatea laptopului este de numai 1 kg și îl recomand celor care vor un gadget portabil care rulează Windows 10 (versiunea S), Poate comparat cu o tabletă mai mare, doar că rulează un sistem de operare popular și are o tastatură fizică atașată. Trebuie să folosiți un mouse când vă aflați la birou deoarece productivitatea crește, în special când lucrați ceva pe el. Performanțele sunt modeste și nu impresionează la acest capitol, de aceea nu aș putea spune că poate înlocui un PC. Poate că nu are cel mai mare spațiu de stocare deoarece are memorie eMMC, însă poate că vă este de ajuns pentru câteva aplicații care le țineți pe el și anumite fișiere le stocați în cloud.

ASUS E210MA este un exemplu accesibil de la acest brand, iar dacă vă permiteți un laptop puțin mai scump și nu aveți nevoie de sistemul de operare Windows 10, atunci alegeți pe unul de 15 inci cu Core i3/Ryzen 3 și SSD.

Te-ar mai putea interesa