Argo Orion, aparat de aer condiționat mobil

Argo Orion este tot un aparat de aer condiționat, doar că față de cele clasice (gen Orion OSPL-9021W), acesta nu se folosește de o unitate exterioară. Mai precis, este un aparat 2 în 1 care poate fi transportat ușor datorită mărimii, roților și greutății reduse. Ca să vă faceți o idee, am pus imaginea de jos cu acesta și nici nu ai zice că este un aparat de climatizare. Acestea au crescut în popularitate în ultimii ani datorită prețului și poate că nu vă permiteți două aparate pentru două camere, ci numai unul singur. Astfel că puteți muta dintr-o cameră în alta pentru a obține temperatura dorită sau doar să dezumidificați camera.

Nu toate brandurile oferă soluții mobile, de aceea trebuie să vă uitați la soluțiile oferite de branduri mai puțin cunoscute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Îl puteți pune pe podea exact ca în imagine și nu va fi un deranj pentru lățimea și lungimea sunt de 41 cm, respectiv 33 cm. După capacitatea sa de climatizare (9000 BTU), se poate spune că acest aparat poate să facă față chiar și în camere mari. Performanțele cresc cu cât este camera mai mică și așa e în cazul tuturor aparatelor indiferent de tip.

Se instalează ușor nu aveți nevoie de o firmă autorizată, iar utilizarea este și ea ușoară, că doar vorbim de un panou de control digital prezent în partea de sus. Clasa energetică a acestui model este foarte bună – A, e loc de mai bine, evident, însă trebuie să nu uităm că este un aparat 2 în 1. Nu se compară cu aparatele care se montează pe perete și cu unitate exterioară, adică nivelul de zgomt este mai ridicat.

Alte caracteristici care le consider importante ar fi: timerul, opțiunea Memory, Auto Swing, Sleep, Auto Diagnoză.

Concluzie

Argo Orion nu oferă funcție de încălzire și nici nu sunt multe astfel de aparate cu așa funcție. Oricum, funcțiile de răcire, ventilație și dezumidificare sunt de ajuns. Pentru cei interesați de dezumidificare, acesta poate colecta cam 1.3 litri pe oră (depinde de nivelul de umiditate).

Te-ar mai putea interesa