Orion OSPL-9021W, review și păreri AC de 9000 btu

Orion OSPL-9021W e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 btu așa încât să fie optim pentru o suprafață de 9-16mp. Producătorul aparatului e Orion, adică o firmă din Ungaria care există pe piață din 1913 și e specializată în electronice de consum. Pentru cei interesați în a răci o suprafață mai mare există și varianta de 12000 btu, fiind optimă pentru încăperi de 14-22 mp.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar pe acești bani beneficiem de un aparat care vine cu clasa A++ și alte dotări utile.
Nu doar că are consum mic la răcire, dar e valabil și la încălzire. La răcire e 144 kWh pe an, iar la încălzire e 735 kWh pe an.
Față de alte modele acest model are Smart air flow care presupune că aerul e distribuit uniform în toate colțurile locuinței.

Orion OSPL-9021W review

Modelul de față vine cu o multitudine de dotări pe care le întâlnim și la alți producători, unele dintre ele având alt nume. Printre acestea se numără funcția Low, Auto restart, Smart air flow, dezumidficare și încălzire.
Funcția Low presupune funcționare silențioasă pentru atunci când dorești să dormi, iar cea Auto restart se va dovedi utilă în cazul în care

Păreri pro și contra Orion OSPL-9021W

Pro

  • Vine cu o multitudine de funcții utile printre acestea numărându-se ce de încălzire și dezumidificare. Din acest motiv poate fi considerat ca fiind mai multe aparate în unul singur.
  • Producătorul e unul cu o lungă istorie, existând pe piață din 1913.
  • Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa A++ de eficiență.
  • Are wi-fi așa încât să poată fi comandat și de pe un telefon.

Contra

  • Costul de achiziție e ușor mare

Verdict

Acest aer condiționat e un aparat de climatizare care ar trebui trecut pe lista dvs de cumpărături în cazul în care vreți ceva simplu de utilizat de la un producător serios.

Te-ar mai putea interesa