Arctic DFN1532, mașină de spălat vase cu clasă de eficiență E

Arctic DFN1532 este unul dintre noile modele de la acest brand și cred că se putea mai bine, dacă vreți ceva mai elegant. Arată decent însă designul acestui model îmi amintește de un model incorporabil. Acesta poate fi pus sub blat dacă se dorește economisire de spațiu, dar cam toate pot fi pune sub dacă renunțați la o piesă de mobilier (însă și mobilierul trebuie să fie mai înalt).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare și alți producători cunoscuți. Nu prea sunt mașini de spălat vase de la acesta, însă mașini de spălat rufe sunt destule. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate spăla cel mult 13 seturi de vase dar vine și cu încărcare la jumătate puteți spăla mai puțin. Chiar dacă clasele de eficiență la uscare și spălare sunt acceptabile, la consumul de energie stă ceva mai bine. De aceea, nici nu prefer mașinile mai vechi iar prețurile mi se par la fel de atractive și la cele noi.

Are multe programe de spălare: intensiv, eco (durată de 3 ore sau 25 minute), rapid și uscare. Poate fi ajustată temperatura deoarece sunt 4 trepte de încălzire. Panoul de control e unul simplu dar există mașini care au chiar și control digital cu multe funcții speciale. Ideea e că acele modele costă mai mult și poate că nu vă interesează atât de mult cum arată.

E un aparat destul de mare și se poate observa destul de ușor (are lățime de 60). Există variante mai compacte dar și capacitate de spălare poate fi inferioară. Este un aparat chiar silențios deoarece nivelul de zgomot este de 51 dB. La capitolul consum, acest aparat impresionează deoarece are o clasă E care sugerează că acest aparat consum foarte puțin – 262 kW pe an.

Plusuri: are un preț destul de bun, 5 programe, ușor de folosit, spală decent, consum redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic DFN1532 nu e cel mai elegant model de pe piață, dar pare să fie destul de competitiv în acest buget. Diferența dintre acest model și unul mau scump o fac tehnologiile, dar și așa are Aqua Protect și sistem dedurizare apă.

Te-ar mai putea interesa