Candy CDCP 8S, mașină de spălat compactă și argintie

Candy CDCP 8S este o mașină de spălat vase de tip compactă care poate spăla undeva la 8 seturi de vase fără a consuma prea mult curent întrucât are clasa F (A+) de eficiență energetică. Un aparat precum acesta se adresează celora care vor un aparat mic pentru a spăla vasele. Deci, ar fi utilă pentru cei cu o bucătărie mică și poate că nu vor avea foarte mult mobilier.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic marca Candy, adică de la un brand italian. Vizual nu arată rău în special că este pe argintiu și panoul de control este negru, lucru sesizabil din imaginea de alături.

 

Pe partea de specificații acest model Candy CDCP 8S se laudă cu capacitatea de a spăla până la 8 seturi de vase cu ajutorul a unuia dintre cele 6 programe. Este un aparat eficient întrucât are clasa D de eficiență la uscare și F pe partea de consum de curent.

Controlul e unul digital, lucru care înseamnă că acest aparat e unul ușor de utilizat, iar butoanele sunt senzitive. Față de alte modele, acesta se evidențiază prin faptul că are un nivel de zgomot de 51 decibeli, deci nu este cel mai silențios model de pe piață. Materialele din care e făcută mașina sunt unele de calitate, deci o să avem parte de un aparat care o să reziste mult. Dacă tot am vorbit despre ce are la interior atunci trebuie să spun că este loc pentru mai multe tipuri de articole și se vede din imaginile de prezentare.

Plusurile unei astfel de mașini ar fi brandul, că poate fi incorporată sub blat, spală cam la fel de mult cât un model cu lățime de 45 cm, are 6 programe, pornire programabilă.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu este cea mai silențioasă variantă disponibilă.

Concluzia mea legată de produsul acesta e că-și merită banii întrucât e o mașină compactă, dar depinde și de spațiul disponibil. Adevărul e că nici nu-ți trebuie mai mult pentru a spăla vasele pentru întreaga zi.

Te-ar mai putea interesa