Arctic DBI542, mașină de spălat vase cu capacitate mare

Mașina de spălat vase este foarte importantă, în special dacă gătiți pentru familie și nu mai aveți chef sau timp și pentru spălarea vaselor. Puteți petrece mai mult timp alături de familie și mașina de jos se ocupă de tot, trebuie doar să alegeți programul potrivit înainte să închideți ușa aparatului. Este vorba despre modelul Arctic DBI542 care nu este foarte popular pentru a apărut recent și poate fi o alegerea ideală în acest buget. Poate spăla mult, adică are o capacitate de încărcare de 14 seturi, dar se poate spăla mai puțin cu opțiunea de încărcare la jumătate.

Nu are un preț atât de mare, dar sunt destul de multe modele în acest buget, chiar și de la alți producători în caz că aveți unul favorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat care necesită incorporare, adică este necesar un corp special pentru acesta și nu îl puteți pune în locul cuptorului incorporabil. Peste ușa aparatului se pune un front cu mâner, astfel că aparatul nici nu va fi vizibil, doar voi veți ști că se află acolo.

Coșul pentru tacâmuri este prezent la mai toate mașinile de spălat, deci nu reprezintă o dotare specială, ci mai degrabă una standard. Interiorul este reglabil, însă coșurile diferă de la un brand la altul, dar și de la o seire la alta.

Păreri pro și contra

O capacitate de 14 seturi este perfectă pentru o familie numeroasă deoarece puteți spăla vasele de la toate mesele zilei. E ca și cum ați spăla pentru 14 persoane, însă puteți spăla și mai puțin și nu trebuie să umpleți aparatul, deoarece are opțiunea de spălare cu încărcătură pe jumătate. Consumul de energie este satisfăcător ținând cont de performanțele sale dar sunt și modele mai eficiente. Puteți programa pornirea dacă vreți să fiți în preajmă la finalizarea sa (se poate amâna cu până la 9 ore).

Poate că panoul de control nu este același la toate brandurile, însă mi se pare la fel de folosit deoarece are pictograme însoțite de informațiile necesare. Arctic DBI542 este o recomandare foarte bună și poate concura cu multe alte modele de la alți producători.