Arctic ATF905WN, frigider alb cu o ușă

Frigiderele cu o ușă sunt ceva mai simple decât cele cu două uși deoarece nu au prea multe dotări. Aici mă refer și la acel congelator care este amplasat deasupra ori în unele cazuri, poate fi un compartiment mic (de câțiva zeci de litri). Arctic ATF905WN este un astfel de model și are o înălțime de numai 85 cm, astfel că poate fi pus sub unele blaturi. Evident că acest nu este un model incorporabil, dar poate fi pus lângă mobilier, iar balamaua permite deschiderea ușii la 90 de grade, dar este și reversibilă.

Nu costă mult și vă pot spune că raportul volum/preț este mai bun pentru aparatele frigorifice mai mari și nu mă refer la cele foarte scumpe, ci la cele între 1000-2000 RON. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest tip de aparat se adresează unei anumite categorii de utilizatori și nu unei familii numeroase. Unii aleg un frigider simplu dar mai mare și un congelator similar ca volum (le pun alături precum un side by side), astfel se pot conserva o cantitate egală de alimente.

Voi decideți cât de important este volumul, congelatorul și alte specificații, însă varianta de sus dorește să fie una destul de atractive ca aspect și design.

Sertarul Garden Fresh nu lipsește nici la acesta chiar dacă este mic, iar în el puteți ține tot felul de alimente care nu le puteți pune pe rafturi fie datorită formei, fie datorită mirosului. Sunt și recipiente pentru alimente care le puteți alege și să le țineți la rece.

Se descurcă bine chiar dacă este compact, adică răcește bine și nici nu deranjează prea mult, adică nivelul de zgomot este unul redus (se vede din acea etichetă, dar e loc de mai bine).

Concluzie

Arctic ATF905WN este mult mai mic decât o combină și dacă tot am zis mai sus de raport preț/volum, modelul cu peste 300 litri numit Arctic AK60366M40NFMT are un super preț plus Full No Frost. Voi decideți cât spațiu aveți disponibil pentru aparat și cam cât ați avea nevoie, iar alegerea finală rămâne ala voi.

Te-ar mai putea interesa