Arctic ARSI6440MTB, 5 motive pentru această plită neagră

Dacă sunteți interesați de o plită pe inducție cu un aspect clasic atunci modelul Arctic ARSI6440MTB ar fi o variantă bună. Trebuie să remarcați faptul că are un panou de comandă tactil (touch) așa încât să se integreze perfect în… peisaj.

Electrocasnicul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se remarcă prin aspect simplu și dotări moderne.

Păreri pro și contra

Plita Arctic ARSI6440MTB este una de la un brand românesc foarte cunoscut și apreciat. Modelul acesta vine cu o multitudine de facilități utile printre care aș aminti:

  • Încălzește doar vasele (detectează inclusiv mărimea acestora)
  • Puterea este una reglabilă pe nouă trepte
  • Are dotări de siguranță precum blocarea panului de comandă.
  • Se închide automat după un anumit tip de nefolosire (trebuie să o setați în acest sens)
  • Puterea totală e una mare de 7.200W.

O altă caracteristică pe partea de siguranță e faptul că acest model are indicator de căldură reziduală și sistem de siguranță anti-reversare.

Sunt și unele aspecte de care trebuie ținut cont, adică faptul că are dotări de bază și că nu e smart. În felul acesta costă mult mai puțin decât modele de la Electrolux sau Whilrpool (precum Electrolux KCC85450).

Referitor la dimensiuni trebuie să scriu că acestea sunt de 5,2x58x51 îxlxa cm. Dar, pentru dimensiunile complete recomand să vă uitați pe schița de montaj care vine cu produsul sau dacă nu atunci o găsiți pe pagina producătorului.

Verdict

Concluzia mea referitoare la această plită marca Arctic e că merită banii dacă doriți ceva de calitate la un preț corect.
Fiind un aparat făcut de Arctic, acest model are și o garanție de 5 ani, dar pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Te-ar mai putea interesa