Arctic AROSC21130BD, pachet cuptor și plită la super preț

Pachete care includ aparate incorporabile (cuptor și plită) nu sunt foarte numeroase și unele chiar vin la un super preț. Un foarte bun exemplu este și Arctic AROSC21130BD care vine la pachet alături de o plită pe gaz tot neagră. În comparație cu un aragaz, aceste aparate sunt mai bine gândite și oferă rezultate mai bune plus că pot fi folosite ceva mai ușor. Aici mă refer la plită care are aprindere electrică integrată, astfel că puteți folosi o singură mână pentru a aprinde arzătorul dorit.

Modelele alese se potrivesc, adică sunt complet negre și împreună au un preț foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Pachetul este unul de buget și se adresează celor care nu au mai avut astfel de aparate și vor să renunțe la vechiul aragaz. Nu poate fi un „upgrade” deoarece vorbim de două aparate de buget care să oferă strictul necesar. Mai precis, vorbim de un cuptor cu 4 programe de încălzire, timer și o temperatură care poate fi setată până la 250 grade. Cele 4 moduri sunt cele de bază: low grill, static, încălzire inferioară și grill. Sunt cuptoare multifuncționale care costă cât tot pachetul acesta (Daewoo DWBIO-8108IX) și oferă numeroase dotări pentru diferite moduri de încălzire. Sistemul de autocurățare este hidrolitic (AquaDropClean) adică puneți apă în tavă, setați temperatura necesară pentru a se evapora apa, iar apoi curățați interiorul cu ajutorul unui burete umed.

Plita are aprindere la o mână, dar și siguranță care oprește alimentarea ca să nu existe scurgeri de gaz. Panoul de control este în dreapta și îl puteți accesa ușor, iar dimensiunile ei rămâne neschimbate (lățimea este tot de 60 cm).

Concluzie

Arctic AROSC21130BD arată foarte bine împreună cu acea plită indiferent de ce bucătărie aveți, adică se asortează cu orice. Ar mai fi și alte pachete ca acesta dar compuse din aparate mult diferite, însă eu aș recomanda să aruncați o privire și peste cuptoarele și plitele care nu sunt puse ca pachete (să le cumpărați separat).

Te-ar mai putea interesa