Arctic AROIE24300RBC, cuptor incorporabil cu autocurățare catalitică Self Clean

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos este unul dintre acele modele care vin cu autocurățare catalitică, iar la acesta poartă de numirea de Self Clean (se curăță singur). Arctic AROIE24300RBC este unul dintre cele mai atractive cuptoare de pe piață deoarece oferă destul de multe dotări în acel preț. Aici aveți unul dintre cele mai populare cuptoare de la acest brand și se vede după numărul mare de recenzii pozitive. În general, aparatele acestui brand sunt lăudate de clienți pentru că oferă un raport preț/calitate bun.

Din imaginea de jos se vede destul de bine că are ventilator interior care a devenit o dotare standard, adică o vedem pe multe cuptoare, dar mai sunt și puține excepții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul incorporabil din imaginea de sus poate fi achiziționat la un preț foarte bun. Dacă anterior ați avut un aragaz, trebuie să știți că acesta este mult mai bine dotat și nu mai este necesară alimentarea cu gaz. Controlul nu este complet digital și este parțial mecanic, adică sunt prezente butoanele pentru selectarea temperaturii și cel pentru programe. Informațiile și pictogramele din jurul lor simplifică destul de mult folosirea sa.

Programele sunt numeroase pentru că are dotări pe măsură și nu voi face o listă cu ele, însă trebuie să menționez că convecție (foarte importantă pentru anumite preparate).

Puteți controla ușor temperatura cu ajutorul butonului din stânga, deoarece nu are programe prestabilite, ci trebuie să le personalizați. Se poate seta ușor timerul pentru că este unul digital și alături este controlul de tip touch. Interiorul poate fi văzut cu ușurință datorită iluminării interioare. Interfața poate fi blocată cu ajutorul unei funcții astfel copiii nu pot apăsa accidental timerul în timpul funcționării.

Concluzie

Dacă nu vă pricepeți foarte mult și nu vreți să depășiți bugetul de 1000 lei, atunci puteți să luați în calcul varianta de sus. Arctic AROIE24300RBC este ceva mai diferit decât alte cuptoare și se datorează acelei funcții de autocurățare interesante (Arctic AROIS24300RBD are autocurățare hidrolitică), dar care nu este prezentă doar pe aceasta. La altele pot fi funcții suplimentare ori diferite, dar unele pot influența destul de mult prețul aparatului.

Te-ar mai putea interesa