Arctic ARGW64125SX, plită incorporabilă cu arzător Wok

Plitele pe gaz sunt mai accesibile decât cel electrice deoarece nu sunt folosite tehnologii moderne și materiale foarte scumpe, însă sunt și excepții când vorbim de serii de top. Bineînțeles, voi nu căutați soluții foarte scumpe ci mai degrabă soluții atractive. De aceea există plite precum Arctic ARGW64125SX și cu suprafață din inox, dar mai oferă și alte caracteristici interesante. Din imaginea de jos e poate vedea că are un panou de control așezat pe partea lateral-centrală. Probabil că o poziționare mai bună ar fi fost mai spre colț cum vedem la altele.

hiar și așa , se ajunge ușor la butoane și pot fi acționate cu ușurință datorită sistemului de aprindere integrat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Ținând cont că vorbim e o plită ieftină, calitatea este pe măsura prețului, adică nu ne putem aștepta să fie precum una care costă de două ori mai mult. Totuși, oferă exact ceea ce căutați:

  • patru arzătoare de dimensiuni reduse, cel mare are un inel de ardere suplimentar. Puterea lor totală este de 9 kW, iar arzătorul mare oferă cel mai bun randament (special că este de tip Wok).
  • aprindere arzătoare la o singură mână, prin apăsare și rotire.
  • supapa de siguranță oprește alimentarea cu gaze, pentru a se evita eventuale accidente.
  • grătare din fontă care oferă vaselor o stabilitate foarte bună și mutarea lor este ușoară datorită formelor.
  •  arată bine combinația de argintiu cu negru.

Dimensiunile sale sunt relativ aceleași ca și la restul plitelor, iar înainte de instalare trebuie să vă uitați să vedeți cât trebuie să fie acea secțiune ce vine decupată din blat. Evident că nu sunteți obligați să puneți plita deasupra cuptorului, ci mai degrabă unde puteți monta hota.

Concluzie

Arctic ARGW64125SX este un aparat destul de simplu și ca o alternativă la acesta aș recomanda pe cele cu suprafață neagră, adică sticlă (cum are modelul Hansa BHKS6113). Mai ușor de întreținut însă și sticla se poate zgâria ușor dacă folosiți materiale dure pentru curățare. Fiecare tip de plită vine cu avantaje și dezavantaje, alegerea finală fiind a voastră.

Te-ar mai putea interesa