Arctic ARGW64125SB, plită neagră cu arzător Wok

Plita incorporabilă Arctic ARGW64125SB e una dintre puținele model de culoarea neagră în acest buget, care oferă arzător Wok (cum vedem și pe Hansa BHGI621330) și grătare din fontă. Deci vorbim de materiale mai bune care influențează puțin prețul, dar și așa, nu este vorba de un model de top. Sunt plite care costă chiar dublu, însă raportul calitate/preț nu e chiar atât de grozav. La unele veți plăti mai mult pe brand, însă și calitate e pe măsura prețului. Voi decideți cât sunteți dispuși să cheltuiți și poate că anumite caracteristici vă vor fi de folos sau poate că vă interesează mai mult cum arată.

Am pus imaginea de jos pentru a vă face o idee și poate că la prima vedea ați zice că are grătare din oțel. Ei bine, sunt din fontă pentru că sunt mai groase și sunt turnate, nu sudate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sunt puține de spus despre acest tip de aparat deoarece nu folosește tehnologii foarte avansate și nici nu vorbim de o variantă de top scumpă. Totuși, trebuie să apreciem că vi se oferă niște specificații decente:

  • puterea totală instalată este de 9 kW, adică a tuturor arzătoarelor. Evident, arzătorul mare este cel mai puternic datorit diametrului său, dar și pentru că are un inel de ardere în plus.
  • panoul de control este mecanic la plitele cu gaz, nici nu ar fi avut sens altul deoarece și așa este foarte ușor de folosit. Aprinderea lor se face prin apăsare și rotire.
  • după cum am menționat anterior are aprindere electrică integrată, dotare care o vedem pe mai toate plitele. de evitat plitele care nu au o astfel de dotare pentru că e mult mai ușor să gătiți cu aceasta.
  • deconectarea automată este și ea o dotare clasică, care oprește alimentarea cu gaz dacă se stinge accidental flacăra (se evită scurgerile de gaz).

Concluzie

Indiferent de brand sau poziționarea panoului de control, dimensiunile plitei sunt relativ aceleași cu mici diferențe. Arctic ARGW64125SB reprezintă o alegere bună după cum am menționat-o sus și poate fi mai ușor de întreținut fiind neagră.

Te-ar mai putea interesa