Hansa BHGI621330, model cu 4 arzătoare și wok

Dacă sunteți interesați de o plită clasică pe gaz atunci recomand modelul Hansa BHGI621330. Aceasta e una care se deosebește de alte modele prin faptul că are un arzător wok și aprindere integrată.

Aparatul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german de top. Din imaginea de alături se poate observa că aparatul are culoare inox, acesta fiind și materialul din care e confecționată plita.

Păreri pro și contra

Hansa BHGI621330 e o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz. Poate fi alimentată de la branșamentul de gaz sau de la butelie.
Chiar dacă pe piață au apărut modele electrice, cele pe gaz rămân populare deoarece sunt mai ieftine, mai simple și gazul e mai ieftin decât curentul.

  • Comandarea se face prin intermediul unui panou de comandă poziționat lateral. Acesta e compus din doar 4 butoane.
  • Aprinderea se face în mod automat deoarece aceasta e integrată în fiecare buton.
  • E realizată din inox, iar grătarele sunt făcute din fontă.
  • Unul dintre arzătoare este de tip Wok. Acesta e unul de mare putere, fiind util pentru prepararea mâncărurilor în vase cu fund rotund. Puterea arzătorului e de 2,8 kW, comparativ cu arzătorul normal care vine cu 1,8 kW.

E posibil ca poziționarea butoanelor să fie una cu care să trebuiască să vă obișnuiți deoarece acestea sunt puse lateral dreapta.

De final pot spune că recomand acest model celora care vor un aparat ușor de folosit, ieftin, rezistent și care vine de la un producător cunoscut.
Pe piață există și alți producători, dar acest aparat e mai mult pentru acele persoane care vor ceva calitativ.
Probabil ar mai trebui să adaug că Hansa aparține de grupul Amica care e un producător european cu activități în ~50 țări.

Te-ar mai putea interesa