Arctic ARGG64123SX, plită incorporabilă ieftină

Plită incorporabilă Arctic ARGG64123SX este una destul de accesibilă și nu sunt multe branduri care să ofere astfel de soluții. O plită ieftină nu oferă anumite caracteristici speciale sau materiale de top, ci strictul necesar. Pot fi și variante pe negru de la alți producători dacă nu vă place culoare gri, deoarece este mai greu de ținut curat (exemplu: Heinner HBH-V4IEBK). Evident că sunt persoane care au cumpărat această plită și au fost destul de mulțumiți de ea. Motiv pentru care sunt recenzii atât de bune și nu trebuie să uităm că este vorba de un aparat foarte ieftin.

Dacă alegeți un cuptor incorporabil de la același brand cu 4 sau 6 funcții, atunci veți la fel de bine ca și cu un aragaz, adică prețurile vor fi cam la fel. Doar că plita aceasta este de aproape 60 cm lățime și aveți aprindere electrică integrată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu sunt atât de multe de spus despre o plită ieftină, dar merită să le menționez în caz că anterior ați avut un aragaz:

  • Aprinderea electrică integrată vă ușurează viața pentru că necesită doar o singură mână, adică apăsați și rotiți butonul. La multe aragazuri aveți un buton dedicat pentru acest sistem de aprindere, ei bine, la plitele acestea nu există.
  • Poate fi alimentat cu gaz natural și mulți producători pun în pachet și duze pentru GPL.
  • Dacă nu vă place panoul de control cu butoane în față, această plita are butoanele pe lateral și nu sunt afectate dimensiunile ei. Lățimea ei este de 61 cm și adâncime sa rămâne de 51 cm.
  • Poate fi montată pe orice blat, doar că trebuie să aveți racordul la gaz și o priză pentru ea.

Concluzie

Arctic ARGG64123SX este un model interesant pentru cât costă și dacă vă permite bugetul, puteți alege un cu grătare din fontă, cu arătoare mai eficiente (unele au și arzător Wok – 2 inele de ardere) sau chiar cu suprafață diferită (sticlă termorezistentă). Noile plite chiar sunt atractive și oferă un raport calitate/preț bun, dar este influențat și de preț.

Te-ar mai putea interesa