Arctic APL91023XLW0, model clasa C cu 9 kg

Arctic APL91023XLW0 e o mașină de spălat rufe modernă utilă unei familii de 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 9kg.
Consumul energetic e unul redus deoarece are clasa C cu un consum de 65 kWh la 100 cicluri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu multă tehnologie utilă integrată.
Din poza de alături se poate vedea că modelul acesta e unul care vine cu un panou de comandă simplu și cu inscripția programelor în română.

Păreri pro și contra

Modelul Arctic APL91023XLW0 e unul potrivit unei familii compuse din 4-5 persoane deoarece are capacitate de încărcare peste medie de 9kg.

Pentru economisirea de resurse are diverse tehnologii precum sistemul electronic de ajustare a cantității de apă, Eco Dose și Smart Sensors. Eco Dose ține de dozarea detergentului așa încât să-l dozeze cât mai eficient. Smart Sensors presupune existența unor senzori și asigurarea unui consum optim de resurse la fiecare spălare.

Ceva util e faptul că aparatul are funcție Add-In așa încât dacă uitați o haină atunci o puteți adăuga în primele 5 minute. Trebuie doar apăsat butonul pauză.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 55x60x84 axlxî cm, iar greutatea e de 66kg.
Un alt dezavantaj e că are un număr scăzut de rotații, adică de doar 1000. Acest lucru se traduce printr-un nivel de zgomot scăzut, dar poate că afectează negativ stoarcerea.

Per ansamblu, acest model e unul pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv, care să fie ușor de folosit și să consume puține resurse.
Recomand acest model celora interesați de un aparat cu o capacitate de spălare peste medie.

Ca alternativă recomand acest model Arctic care are o capacitate de 7kg așa încât e pentru o familie de 3-4 persoane.

Te-ar mai putea interesa