Arctic APL71424XLW0, mașină de spălat rufe albă

Mașina de spălat rufe din imagine se numește Arctic APL71424XLW0 și este un model nou pe alb. Performanțele sunt excelente pentru cât costă și vorbim de o capacitate maximă de încărcare de 7 kg, iar capacitatea de centrifugare este de 1400 RPM. Performanțele cresc de la an la an, majoritatea modelelor ajung să aibă o capacitate de 7-8 kg și 1200-1400 RPM. Totuși, nu trebuie neglijate nici dotările sau tehnologiile noi care sunt utile.

Panoul de control este organizat la fel, iar în partea din dreapta are un afișaj digital mare pe care se pot vedea anumite setări alese dar și timpul rămas. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru o familie nu foarte numeroase, o astfel de mașină de spălat poate fi destul de utilă. Alături de aceasta puteți achiziționa și un uscător de rufe cu performanțe similare. Uscătorul este important dacă nu aveți unde să scoateți rufele și poate că nici nu aveți timp pentru rufe. Puteți purta tricoul sau cămașa preferată ziua următoare deoarece spălarea și uscarea durează foarte puțin.

Nu-i lipsește nici un program, are chiar și programe Eco și Rapid (durata este de numai 14 minute și suportă o cantitate mică de rufe). În manualul său sunt explicate mai bine programele sale și ce capacitate de rufe suportă. Dacă aveți multe rufe de spălat, atunci nu trebuie să faceți nici un compromis și alegeți o mașină ca cea de sus și nu una accesibilă (5 kg).

Păreri pro și contra

Tehnologiile sau dotările speciale sunt numeroase pe cele mai multe mașini de spălat recent lansate: Extrasteam, Motor Silent Inverter, Eco Dose, Eco Heater. Putem bloca interfața sa pentru a nu fi accesată de copii, se poate curăța tamburul cu ajutorul aburului (se elimină mirosurile), adăuga rufe uitate (Add-in) și reduce numărul cutelor cu ajutorul funcției de antișifonare (prin intermediul aburului).

Arctic APL71424XLW0 are funcție Rapid+ care reduce semnificativ durata programului și nu afectează rezultatele (este ideală pentru rufe puțin murdare). Este un model standard destul de silențios, care poate fi pus aproape oriunde deoarece are o adâncime de numai 49 cm.

Te-ar mai putea interesa