Arctic APL81423XLW5, mașină de spălat rufe cu Add-In

Arctic APL81423XLW5 este un model nou care oferă o funcție nouă pentru acest brand, însă nu și pentru alte branduri. Este vorba de Add-In care oferă posibilitatea adăugării articolelor uitate la începutul programului. Mașinile de spălat rufe recent lansate au și performanțe ceva mai bune, iar aici mă refer la capacitatea de încărcare și la capacitatea de centrifugare. Bineînțeles, acele valori sunt cele maxime și anumite programe folosesc parametrii inferiori datorită duratei programului sau tipului de țesătură.

Designul nu este mult diferit față de ce am văzut până acum, doar că ușa are un finisaj argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard cu încărcare frontală care poate fi pus sub blat și dacă nu vreți să fie vizibilă, puteți pune o ușă de mobilier. Dimensiunile sunt cam aceleași indiferent de generație, doar că performanțele au crescut puțin.

Nu vă interesează un model Slim dacă aveți suficient spațiu pentru acest aparat, nici dacă alegeți să suprapuneți cu un uscător. Sunt kiuri de suprapunere universale care pot fi alese dacă nu aveți un dressing foarte mare. Dacă nu aveți un uscător și vă gândiți să luați unul pe viitor, atunci trebuie să aveți loc pentru ambele aparate deoarece vă veți ușura munca (transferul rufelor trebuie să fie ușor).

Păreri pro și contra

Poată spăla până la 8 kg de rufe, are o clasă energetică bună – C, stoarce destul de bine rufele (până la 1400 RPM), puteți călca mai ușor cămășile dacă alegeți opțiunea cu abur sau chiar să îndepărtați alergeni cu aceasta. Mai sunt și alte opțiuni sau funcții care pot fi alese pentru a îmbunătății rezultatele. Este echipat cu cel mai nou motor numit Silent Inverter, adică se vor vedea niște îmbunătățiri pe partea de consum și nivel de zgomot.

Arctic APL81423XLW5 este un aparat electrocasnic performant care îl veți folosi mulți ani și  sunt puține modele de la acest brand cu echiparea atât de bună. Însă, tot nu se compară cu mașinile de spălat de top sau cu cele de la branduri internaționale. Depinde și ce vă doriți de la un astfel de aparat și poate că nu aveți mult loc pentru el, iar dimensiunile sale joacă un rol important (adâncimea sa diferă).

Te-ar mai putea interesa