Arctic APL71015XLW1, model slim capacitate 7kg

Modelul Arctic APL71015XLW1 e cu capacitate de 7kg și dimensiuni compacte, motiv pentru care e considerată o mașină slim.
De la început trebuie să scriu că are o eficiență energetică deosebită întrucât e vorba despre clasa E cu un consum de 78 kWh la 100 cicluri de spălare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat pentru o familie cu 3-4 membri.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat alb cu un panou de comandă deloc complex. Dacă vă uitați mai atenți atunci o să vedeți că programele au inscripția în română.

Păreri pro și contra

Mașina APL71015XLW1 de la Arctic vine ca o alternativă de 7kg la modelul Arctic APL91023XLW0 care are 9kg.
Dimensiunile sunt de 49x60x84 axlxî cm, iar hubloul e de 34 centimetri.

Economii de resurse se fac prin sistemul electronic de ajustare a cantității de apă și Eco Dose. Primul sistem face ca aportul de apă să fie ajustat în funcție de cantitate și tipul țesăturii, iar Eco Dose presupune dozarea optimă a detergentului.

În procesele sale acest aparat folosește abur (steam) prin autocurățare cu ExtraSteam și diverse programe care au Extra Steam. Acest lucru ajută la mai puține cute, pentru a înmuia rufele groase și la îndepărtarea depunerilor de detergent (în cazul autocurățării).

Din păcate nu vine cu dotări precum conectivitate smart și uscător, dar acestea nu sunt minusuri având în vedere că prețul e unul mic.

Per ansamblu, acest model e pentru cei interesați de un produs românesc de calitate și care să fie ușor de folosit.
Cei de la Arctic produc o gamă variată de electrocasnice de calitate superioară și care e disponibilă la prețuri fără egal.
Garanția standard e de 2 ani, dar primiți 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului (adică arctic.ro). Recomand să faceți acest lucru.

Te-ar mai putea interesa