Arctic APL81223XLW2, model economic clasa A3+

Maşina de spălat rufe Arctic APL81223XLW2 a fost lansată e curând şi se vede că e un model modern după designul său. Faţă de modelele de acum câţiva ani are sistem electronic de reglare a consumului de apă care ajustează în funcţie de tipul şi cantitatea rufelor.
Este echipată cu motor Silent Inverter care e economic, silenţios şi durabil. Pentru a vă face o părere despre nivelul de zgomot trebuie să ştiţi că aparatul are un nivel de zgomot de 54 dB la spălare şi 74 la centrifugare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Păreri pro şi contra

Maşina Arctic APL81223XLW2 are nişte dimensiuni normale de 55x60x84 axlxî cm, iar greutatea e de 68kg. În acest fel nu va ocupa prea mult loc şi va fi uşor de amplasat unde doriţi.
Dacă sunteţi preocupaţi de consumul de curent atunci trebuie să ştiţi că e unul mic de 175 kWh pe an, iar eficienţa energetică e A+++.
Are o multitudine de programe, printre acestea numărându-se cel rpid de 14 minute.
Capacitatea de 8kg face acest aparat unul optim pentru o familie de 3-4 persoane.
La o stoarcere bună va ajuta viteza de centrifugare mare de 1200 rotaţii.
O facilitate deosebită la acest model este ExtraSteam. Acest lucru presupune utilizarea de abur. ExtraSteam e prezent la programe precum Antialergic+, Cămăşi şi Geci cu puf.
Pentru uşurinţă la încărcare zşa se deschide la 170 grade, iar hubloul are un diametru de 34cm.

Per ansamblu acest model e unul suficient pentru o familie de 4 persoane, iar aparatul vine dintr-o generaţie nouă, fiind fratele mai mare al acestui model.
Fiabilitatea aparatului e una bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar se poate extinde mai mult. Brandul Arctic e foarte cunoscut în regiune şi a ajuns să fie comercializat şi în afara României.