Arctic APL61015XLW3, mașină de spălat nouă

Mașina de spălat rufe din imagine numită Arctic APL61015XLW3 este o variantă mai nouă și se vede din poza de prezentare. Fiecare generație are un design nou care e apreciat de utilizatori și la aceasta se vede un finisaj alb cu ușă gri. Butonul de selectarea al programelor e și el destul de vizibil având un finisaj elegant (metalizat). Lăsând la o parte aspectul, vedem specificații foarte bune pentru cât costă dar și tehnologii noi.

Acesta este unul dintre puținele branduri care oferă soluții atât de atractive și competitive. Adică are un preț foarte bun pentru ce oferă și nu sunt multe modele ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O mașină de spălat cu capacitate de 6 kg poate fi foarte utilă pentru multe familii și dacă capacitate a de spălare nu pare a fi satisfăcătoare, atunci îndreptați-vă atenția spre variante mai scumpe sau mai mari. Mașinile de spălate au avansat în ultimii ani și pentru aceleași dimensiuni, acum spală mai mult și oferă mai multă funcționalitate (tehnologii mai numeroase). Unele dintre acele funcții le știți de pe alte modele care sunt prezente de mai mult timp de piață: afișare timp rămas, durată timer până la 24 ore, Eco Wash etc. Consider că programele sale sunt exact ce aveți nevoie în viața de zi cu zi.

Păreri pro și contra

Puteți spăla cu ajutorul aburului deoarece are tehnologia ExtraSteam, iar aceasta nu are prezentă pe mașini atât de ieftine. Încărcarea este ușoară pentru că avem o mașină cu încărcare frontală și hubloul are un diametru de 34 cm. Ocupă puțin spațiu deoarece adâncimea sa măsoară 44 cm, adică ar fi o mașină de spălat îngustă. Este echipată cu un număr mare de programe pentru a obține rezultatul dorit – 15. Prezintă ceam ai bună eficiență energetică de pe piață – A+++, iar centrifugarea e satisfăcătoare (stoarce bine).

Acest Arctic APL61015XLW3 are Child Lock în caz că vreți să blocați interfața mașinii și se poate amâna pornirea. Această caracteristică e importantă dacă nu aveți timp pentru ele și vreți ca rufele să rămână prea mult în mașină.

Te-ar mai putea interesa