Arctic APL81223XLAB, mașină de spălat rufe neagră

Cele mai multe mașini de spălat de pe piață sunt de culoare albă, dar mai sunt și variante diferite pentru cei care vor o bucătărie modernă. Bineînțeles, mașina de spălat poate fi pusă oriunde vă doriți, nu trebuie să neapărat sub blat. Arctic APL81223XLAB este recomandarea mea pentru că are un preț foarte atractiv pentru ce oferă și nu sunt multe branduri care oferă alternative. Culoarea paratului poate afecta prețul aparatului, de aceea o variante pe alb poate fi ceva mai accesibilă (în caz că aveți un buget stabilit).

Arctic oferă mașini similare ca design chiar și u alte specificații, dacă nu corespunde cerințelor sau nevoilor voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cea mai populară mașină de spălat este cea cu design standard, adică are încărcare frontală și cei mai mulți utilizatori se uită la capacitate și consum. Unele programe se folosesc de anumiți parametri (temperatură, centrifugare, capacitate de rufe), motiv pentru care o mașină foarte performantă ar fi ideală. Cu alte cuvinte, cu cât poate spăla mai mult, cu atât mai bine. Puteți amâna pornirea programului, bloca interfața (child lock), modifica anumiți parametri sau să adăugați rufe uitate la începutul programului.

Excelează la capitolul funcționalitate și nu voi enumera toate acele funcții și tehnologii avansate care se găsesc pe aceasta.

Păreri pro și contra

Merită ales deoarece are numeroase programe de spălare (15), cea mai bună eficiență energetică (A+++), o capacitate de încărcare mare, stoarce bine (1200 RPM), programul rapid are o durată de numai 14 minute, are panoul de control ușor de folosit, funcții utile și tehnologii folositoare. De exemplu, cu ExtraSteam puteți îndepărta cutele nedorite și rufele pot fi călcate mai ușor sau chiar deloc. Sunt multe motive pentru a o alege și eu le-am menționat pe cele mai importante dintre ele.

Arctic APL81223XLAB consumă numai 175 kWh pe an și este un consum foarte mic în comparație cu cel al aparatelor vechi. A sosit timpul să faceți o schimbare care se va vedea chiar și pe factura de la energie, iar voi puteți alege chiar și alt model dacă acesta vi se pare cam scump.

Te-ar mai putea interesa