Arctic APL61025XLW0, maşină de spălat compactă

Arctic APL61025XLW0 e un aparat de tipul maşină de spălat rufe slim. Vine cu clasa A++ de eficienţă energetică, iar capacitatea e de 6 kg aşa încât să fie numai bună pentru o familie de 2-4 persoane.
Este un model compact datorită faptului că are dimensiuni de 44x60x84 axlxî cm, iar uşa e de 34 cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă. E ceva similar Fuzzy Logic care presupune că aportul de apă e ajustat în funcţie de cantitatea rufelor şi tipul ţesăturilor. În acest fel avem economii de curent şi apă.


Păreri pro şi contra

Maşina Arctic APL61025XLW0 e una cu o capacitate de 6kg aşa încât să poată spăla pentru până în 4 persoane.
Nu e un aparat gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot la spălare de 60 decibeli, iar la centrifugare de 72 decibeli.
Pe an are un consum de 152 kWh şi 8799 litri. Aceste valori sunt unele medii în funcţie de cât de des spălaţi.
Vine cu 16 programe printre care se numără şi unul rapid (pentru o cantitate redusă de haine) de 14 minute.
Vine cu tehnologia ExtraSteam care ajută la curăţarea cuvei (DrumClean) care poate fi îmbinată cuunele programe (aşa încât avem Cămăsi cu ExtraSteam, Antialergic cu ExtraSteam şi Geci cu puf cu ExtraSteam).
Balansul aparatului e controlat electronic. Acest lucru se realizează prin distribuirea uniformă a rufelor din interiorul tamburului.
Pentru utilizarea eficientă a detergentului lichid are Eco Dose care presupune o dozare optimă în timpul ciclului de spălare. Astfel acesta se dizolvă uşor şi nu lasă urme pe haine.

Modelul de faţă se adresează celora care vor un aparat modern care să nu coste mult, dar care să ajute la economisirea de resurse (curent, apă, detergent şi timp).

Te-ar mai putea interesa