Arctic APL71024XLW1 review

Arctic APL71024XLW1 e o mașină de spălat rufe pentru acele persoane interesate de ceva cu o capacitate de 7 kg așa încât să fie suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Nici nu consumă mult curent deoarece are clasa D a eficienței energetice cu un consum de 69 kWh la 100 spălări.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre spălarea unei cantități mari de rufe cu un consum mic de curent.

Păreri pro și contra

Modelul Arctic APL71024XLW este o mașină care incorporează o multitudine de facilități utile, Printre acestea numărându-se motorul Silent Inverter, facilitatea Extra Steam, Sistemul electronic de ajustarea cantității de apă și Eco Dose.

Motorul tip invertor e unul eficient, durabil și silențios (de aici și denumirea Silent Inverter).

Aburul e prezent în programe cu sufixul Extra Steam și ajută pentru spălare în profunzime și să scăpați de cute.
Despre Eco Dose trebuie știu că e o caracteristică asigurând o dozare optimă a detergentului lichid.
Referitor la Sistemul electronic de ajustarea cantității de apă trebuie știut că acesta ajustează apa în funcție de cantitate, iar în acest fel se economisesc bani.
Un alt lucru avantajos e faptul că aparatul vine cu o garanție de cinci ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Sunt și unele dezavantaje de care trebuie să țineți cont, printre acestea fiind faptul că nu are funcție de uscare și că nu e smart.

Concluzie

Dacă vă doriți un aparat eficient energetic și capabil în spăla o cantitate mare de rufe (adică pentru 3-4 persoane) atunci vă recomand modelul APL71024XLW al celor de la Arctic.
În cazul în care vă doriți o alternativă cu capacitate ceva mai mare (8 kilograme) atunci recomand modelul APL81013XLW3.

Te-ar mai putea interesa