Arctic APL81013XLW3, maşină clasa A3+ cu ExtraSteam

Arctic APL81013XLW3 e o maşină de spălat rufe modernă cu o capacitate de 8kg aşa încât să fie un aparat potrivit pentru o familie cu 3-4 persoane. Vine cu toate caracteristicile unei maşini de spălat moderne printre care aş aminti motor inverter, utilizarea de abur, rezistenţă durabilă şi nivel de zgomot scăzut.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi dpdv al caracteristicilor.


Păreri pro şi contra

Maşina Arctic APL81013XLW3 e un aparat modern care vine cu un consum energetic de 175 kWh pe an şi de 9.239 litri apă. Consumul energetic în program standard bumbac 60 grade cu încărcare completă e de 1 kWh, iar la încărcare parţială e de 0,67 kWh.
Vine cu 15 programe pentru a putea spăla mai multe tipuri de ţesături.
Are tehnologie ExtraSteam care te ajută să scapi de cute şi în felul acesta o să pierzi mai puţin timp pentru călcarea lor.
Are şi program rapid pentru rufele care nu sunt aşa de murdare.
Dacă doriţi să spălaţi într-un anumit interval orar atunci o să vă ajute funcţia de amânare a pornirii. E o funcţie destul de comună pe toate maşinile moderne.
Dimensiunile sale sunt de 55x60x84 axlxî, iar greutatea e de 64 kg. Sunt nişte dimensiuni ok pentru un astfel de aparat.
Venind cu motor inverter înseamnă că aparatul e unul care vine cu toate beneficiile unui astfel de motor precum: silenţiozitate, durabilitate şi consum redus de electricitate.

Aparatul are o garanţie standard de 2 ani însă s-ar putea să prindeţi promoţia producătorului cu 5 ani garanţie (în acest sens trebuie parcurşi nişte paşi menţionaţi pe site-ul Arctic).
De final trebuie să menţionez că alegând Arctic alegeţi un brand autohton care-şi comercializează produsele la nivel de Balcani. E un brand înfrăţit cu Beko şi de aceea multe tehnologii sunt împrumutate.

Te-ar mai putea interesa