Arctic APL71015XLW0, maşină slim clasa A+++

Arctic APL71015XLW0 e o maşină de spălat rufe care se diferenţiază faţă de alte modele prin faptul că e slim, are capacitate de 7kg, clasa A+++ de eficienţă energetică şi sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu un design nou de la Arctic. Se poate vedea că arată precum modelul APL71224XLW3 care are uşă de culoare gri.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Arctic APL71015XLW0 e una modernă cu o multitudine de sisteme şi funcţii utile.
Faţă de alte modele aceasta are o uşă de 34 cm numită XL Door. Unghiul de deschidere e de 170 grade pentru un acces uşor la interiorul ei.
Turaţia maximă e de 1000 rotaţii, însă trebuie ştiut că e una variabilă. Valoarea minimă e de 600 rotaţii.
La fabricarea aparatului s-au folosit componente de calitate precum rezistenţa Eco heater (e una cu strat de nichel), motorul Silent Inverter şi altele. în cazul motorului trebuie precizat că e garantat 10 ani şi că se diferenţiază prin faptul că e eficient, silenţios şi durabil.
Consumul energetic anual este de 173 kWh, iar cel de apă e de 9899 litri. E vorba despre valori medii, acestea depinzând de cât de mult veţi spăla.
Pentru spălarea diferitelor tipuri de ţesături are 15 programe.
Aparatul de faţă e unul compact cu dimensiuni de 49x60x84 axlxî cm.
Capacitatea de încărcare e de 7kg aşa încât maşina să fie una potrivită pentru o familie de 3-4 persoane.
Nivelul de zgomot e unul mediu deoarece la spălare e de 62 decibeli, iar la centrifugare e de 72.
Utilizează abur pentru autocurăţare cât şi în programe precum „geci cu puf cu ExtraSteam” şi „cămăşi 40 cu ExtraSteam”. În aceste programe se foloseşte abur la sfârşit aşa încât să fie reduse cutele.

Te-ar mai putea interesa